2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048390 بازدید | 684651 پست
من چون خودم گاهي ميشدم مخصوصا اوايل و هفته هاي اول گفتم طبيعيه و زيادم ديدم كه ميشن حالا تو چاره اي ...

اره منم شنیدم طبیعیه ولی من تو این هفته ها پایین از کمردرد خاطره خوبی ندارم گودی کمرم درد می‌کنه خدا خودش کمکم کنه واسم نگه داره چیز. خطرناکی نباشه حالا به دکتر زنگ میزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروووشکر.😘 این نشون میدونه چقد روحت بزرگ شده😍 همینه ک رنج ها باعث رشدمون میشن❤️ منم قبلا هر چی ...

میخوای شما هم ایندفعه پیشنهاد امپول رو به دکترت بده ببین چی میشه انشاالله اتفاق های خوب بیفته واسه هممون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
میخوای شما هم ایندفعه پیشنهاد امپول رو به دکترت بده ببین چی میشه انشاالله اتفاق های خوب بیفته واسه ه ...

ان شاالله. البته پچ برا من خوب اثر گذاشت. آمپولش راحتتر پیدا میشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره منم شنیدم طبیعیه ولی من تو این هفته ها پایین از کمردرد خاطره خوبی ندارم گودی کمرم درد می‌کنه خدا ...

آره بنظرم به دكترت حتما بگو براي منم درد ميكرد ولي با استراحت خوب ميشد بيشتر زيردلم درد داشتم كمرم وقتي خيلي مينشستم درد ميگرفت 

بچه ها هستید؟ دلم گرفته خیلی 😔آزمایشم مثبت شده با بتای خوب. اما آرام و قرار ندارم تا برم سونو بدم. میترسم برم و بگن 

قلبی نداره یا ساک بارداری دیده نمیشه. دست خودمم نیست واقعا 

بچه ها هستید؟ دلم گرفته خیلی 😔آزمایشم مثبت شده با بتای خوب. اما آرام و قرار ندارم تا برم سونو بدم. ...

وااای تو از من بدتری دیر برو سونو من زود سونو کرد ساک ندید با اون بتا بالا باز امروز گودی کمرم درد گرفته زنگ زدم دکتر گفت طبیعیه ولی خودم نگرانم

بچه ها هستید؟ دلم گرفته خیلی 😔آزمایشم مثبت شده با بتای خوب. اما آرام و قرار ندارم تا برم سونو بدم. ...

قربوون دلت برم مامان خانوم. طبیعیه عزیزم. سعی کن فکرتو مشغول کنی ، بیکاری نداشته باشی. با فیلم و کتاب و دعا و قران و کارای هنری نمیدونم با هر چی ک ب ارامش میرسی. ان شاالله سونو هم میری و خوش خبر میای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آترین جون خدا به دادت برسه معلومه چقدر شیطونن هر کدوم ی طرف رفتن. وگرنه که دکتر یکجا همشونو تخلیه کر ...

دور از جونت عزیزم نمیدونم که.

اصلأ دکتر سونو خنده ش گرفته بود میگفت چرا اینا هرکدوم ینقه رفتن.خودم حس میکنم رحمم لیزه

تا رفتم رو دست راست یکیشون تالاپی افتاده سمت راست

دوباره آمدم دست چپ تالاپی اون یکی افتاده پایین

اولی که که زرنگی کرده همون لحظه لانه گذینی کرده الان تنبل خانم زورش میاد درست اکسیزن بگیره تا ضربان قلبش اکی بشه

😀

فدات بشم با انرژی دادنت 

اما هرچه تو سایت میگردم ما امیدتر میشم

امیدوارم سقط کیسه خالی و این ضعیف روی اون یکی تاثیر نزاره

دیشب دردم زیاد بود ظهری لک سیاه داشتم 

نگران نباش عزیزم بدن همه مث هم نیس. و تو یه فرد هم سیکل ب سیکل گاها فرق داره. پریود من بعد انتقال او ...

آهان،راستش بیشتر بخاطر عوارض داروهایی که استفاده کردم نگرانم میگم کاش زودتر با خونریزی دفع بشه 

آلا جون ممنون که جواب دادی عزیزدلم 🙏😘

الهی و ربی من لی غیرک