2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
سلام گلم خودم ک راهم دوره نرفتم مطب اما دوستم رفت گفت ب دکتر گفتم گفته ۳۵خوبه پساری نمیخاد الانم دار ...

عزیزم نمیدونم اگه بحثتون راجبه طولع ۳۵عالیه وقتی لازم نشده نمیخواد پساری بذاری در صورت اومدن پایین بذارید ممکنه رحم و تحریک کنه برا من ۲۸شد پساری گذاشتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من دوقلو دارم😍😍 خیلی پادرد هم دارم دکتر منیزیوم و کلسیم داد ببخشید برای اینکه شکمتون ترک نخور کرم ...

هیچ کرمی ب درد نمیخوره با روغن زیتون چرب کن اگه ژنتیک باشه ترک نمیخوره ولی در هر صورت بارداری دو قلو یی ترک و داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله همش علایم بارداریه عزیزم😍 من امروز روز ۲۷ سیکلمه منم لک اینا ندارم انشاالله هردمون آزمون م ...

سلام عزیزم خوبی تبریک میگم ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی پارسال فک کنم با هم انتقال دادیم خوشحال شدم مثبت شدی

نه خيلي دوغ ميخوردم شكمم يكمي باد داشت يا قبل پانكچر خيلي ديگه قسمت تخمدانام درد ميكرد ولي خوب بعد ت ...

سلام عزیز

منم یه سوال داشتم. شما از کی شکمتون بزرگ شد؟ من فردا وارد ماه ۷ میشم، اطرافیانم میگن تو این دو هفته شکمت اصلا تغییر نکرده😐 باید تغییر قابل توجه میداشتم؟

الان از نظر خودم خوبه، خیلی باید گنده بشم؟!😐😐😐

چه مسائل مسخره ای مطرح میشه الکی آدم نگران میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام بهاره جونم من ایرانی میزنم دکتر گفت خارجی پیدا نمیشه منم اصلا دنبالش نگشتم من مثل بقیه پروژسترو ...

ای بابا، کی این آمپولا تموم بشه🥴

منم هر چی گشتم خارجی پیدا نکردم به دکترم گفتم گفت ایرانیش با پروژسترون فرقی نداره، پیدا نکردی همون شیاف بذار.

منم سپردم یکی از دوستانم که پزشک بود از عراق برام ساخت ترکیه اش رو آورد.

سلام عزیزم برای تخمک کشی میخوای بری ؟ یا انتقال؟ به نظرم دوفاستونو بخور حتما. من مشکلی ک داشتم فولی ...

گفتمانی وی اف کنم دکترم گفت ۲ ماه زمان بده برو اقدام کن سری قبل ک باردار شدم دو فاستون نخوردم از شب ۱۵ م ولی الان دو سری داده این سری دیگه نمیخوام بخورم 

اخه ‌پریودم دقیقا ۲۸ روزه س فقط تنبلی فولیکول دارم ریزن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اره عزیزم سه قلو شده یکیش به نظر میاد پوچه یکیش قلبش ضعیف میزد تو سونو دکتر سونو گفت انگاری میخواد ...

ووی سه قلو دیگه خیلی سخت میشه😍

خدا همه بچه هات رو گذاشته یهو یه جا داده😁

عزیزم نمیدونم اگه بحثتون راجبه طولع ۳۵عالیه وقتی لازم نشده نمیخواد پساری بذاری در صورت اومدن پایین ب ...

اره گلم تو ان تی ۴۶بود تو انومالی ۳۶بعد گفت چرا کم شده بعد ۱۰روز بعد ان تی باز سونو واژینال شدم ۳۵اندازشو میگه خوبه برا این ک فاصله ان تی تا انومالی۱۰تا کم کرد ترسیدم عزیز شما سرویکست اومد پاین علاعم داشت مثل دردری چیزی یا تو سونو فهمیدی؟ اخه این دکترمن همش الکی میترسونه یه بار میگه مسمومیت بارداری نگیری چاق شدی بعد چاق نمیشم میگه چرا وزن اضاف نکرده بعد گفت چرا حفت پاینه خدارو شکر رفت بالا حالا گیر داده چرا طول سرویکس کم شده ۱۰تا واقعا هر بار یه استرس بهم میده  

ای بابا، کی این آمپولا تموم بشه🥴 منم هر چی گشتم خارجی پیدا نکردم به دکترم گفتم گفت ایرانیش با پروژ ...

الان شکم بزرگه چجوری آمپول می‌زنید میشه بگید عزیزم منم باید آمپول پروژسترون بزنم

من به پهلو میخوابم همسرم میزنه

آهان مرسی من الان دکتر بودم گفت چون بچه همش خودشو سفت میکنه یه تیکه کوچیک از جفت کنده شده دیگه گفت دوباره آمپول و شیاف شروع کنم😑از دست این بچه😅

قربوووونت برم نیاز جون❤️ دقیقا منم این حسو نسبت ب تک تکتون دارم. عاااشق همتونم که مهربون تر از خواهر ...

انشالا خاهره مهربونم انشالا هممون حاجت روا بشیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭