2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
منم میترسم آمپولمو قطع کنم دوباره ازش سوال میکنم ، ببخشید دوفاستون رو از کی قطع کرد برات ؟ مگه ضرری ...

دوفاستون از هفته پانزده شروع به کم کردن کرد من روزی سه تا میخوردم ضرری نداره پروژسترون هست ولی گفت نیاز نداری دیگه هفته ای یکی کم کن بعد قطع کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوفاستون از هفته پانزده شروع به کم کردن کرد من روزی سه تا میخوردم ضرری نداره پروژسترون هست ولی گفت ن ...

مرسی عزیزم ، بازم ازش میپرسم ببینم چی میگه ، از نظر روحی انگار با این داروها خیالم راحت تره

مرسی عزیزم ، بازم ازش میپرسم ببینم چی میگه ، از نظر روحی انگار با این داروها خیالم راحت تره

اره منم دقیقا همینطورم مخصوصا چون قبلا خیلی خونریزی داشتم الان کم نمیکنه هیچ اعتراضی نمیکنم انگار خیالم راحتره 

اره منم دقیقا همینطورم مخصوصا چون قبلا خیلی خونریزی داشتم الان کم نمیکنه هیچ اعتراضی نمیکنم انگار خی ...

انشاله دیگه هیچ لک و خونریزی تجربه نکنی تا روز به دنیا اومدن نی نی های گلت 

دخترا راستي اگه كسي سوالي داشت ازم بپرسه با كنال ميل جواب ميدم… تو تايپيك خونده بودم كه يه خانومي انگاري دوقلو حامله ست و افت سرويكس داره، من تو سونو قلب سي و دو بودم و تو سونو دوازده هفته سي شدم كه چون دوقلويي بود خوب ريسك بالايي داره افت سرويكس بهاطر همين يه دكتر گفت بهتره تا آنومالي صبر كنيم و سونو واژينال بشي و اونوقت پساري بزاريم كه من با پساري اوكي نبودم دكترمو عوض كردم كه اون گفت طبق نظر من بهتره هر چه زودتر سركلاژ كني كه خيالت راحتتره و تو پونزده هفته سركلاژ شدم و چندروزي استراحت مطلق بودم و بعد نسبي… و يكي هم انگاري گفته درد داره تو دوقلويي عاديه من فوق العاده درد شكمي داشتم بدتر از پريود كه اين بهاطر حاملگي دوقلويي مخصوصا تو شكم اول هست كه رحم داره باز ميشه و جا باز ميكنه اين دردا تو هفته حدودا بيست و پنج اينا رفت ولي قبلش هر هفته نزديك تغيير هفته م به هفته جديد اين دردا رو داشتم كه اون اوايل فكر ميكردم ديگه همه چي تمومه

بعدم من دو تا انتقال داشتم انتقال اولم كه دادم از صبح روز پنجم رفتم بي بي چك زدم و جنينام دوتا بلاست بودن كه بي بي سريع هاله صورتي انداخت و من باورم نميشد كه اين اتفاق افتاد بتامم هر چهل و هشت ساعت سه برابر ميشد و بالا بود و ما فكر ميكرديم حتما دوقلوعه و بي بي چكامم هي پررنگتر ميشد كه تو هفته پنج فرداي روزي كه سونو واژينال كردم (پيش يه راديولوژيست تو شهر خودمون و با اصرار خودم ،منظورم اينه دكتر اي وي افم نبود دكترم ملك منصور اقصي بود و ما تو اعطيلات عيد بوديم)يهو درد شديدي گرفتمو متاسفانه سقط شد، بعد تعطيلاتم رفتم تهران پيش دكترم كه گفت بعد خونريزي سقطت يكيار پريود كه شدي بيا داروهاي انتقال بگير يعني من سيزده فروردين سقط كردم و چهار تير انتقال بعديم بود كه تو اين انتقالم دوتا جنين بلاست انتقال دادن كه اينبار روز چهارم بي بي زدم البته عصر، و هرچي من به بي بي خيره شدمو و هرچي اون خيره به من هيچي نديدم و ناراحت و نااميد شدم تا فردا صبح كه دوباره زدم خدوداي يازده صبح كه هاله انداخت ( نميدونم عكسشو چطور بزارم شايد بدرد دوستان بخوره)بتامم روز سيزدهم يا چهاردم ٨٩٠اينا بود با وحودي كه بالا نبود دوقلو بودم، ميخام بگم به بتا ربطي نداره كه جنسيت چيه يا چندقلوييه بارداري، و تحربه بعديم اين بود كه با ادرار ناشتا و اول صبحم كه بي بي ميزدم كمرنگتر از ساعتهاي ديگه روز بود( من خيلي اهل بي بي بودم) 

دخترا راستي اگه كسي سوالي داشت ازم بپرسه با كنال ميل جواب ميدم… تو تايپيك خونده بودم كه يه خانومي ان ...

سلام عزیزم

خدادسته گلاتوبرات نگه داره🙏🙏🌺🌺

خداخیرت بده که دلسوزانه تجربیاتتوگفتی وباعث شدی که تایپیک جومثبت بگیره😍😁

گلم اگربرات مقدوربود براتون یکم ازتغذیه قبل وبعد،نکات مهم،نحوه استراحتتون وتعدادروزهای استراحتتون بگید

من بعدچندروزمجبورم برگردم سرکاراسترس اونودارم

خدایابه امیدخودت🌺

و تجربه قبل انتقالم اينكه من به سردي و گرمي رحم معتقدم و راستش اينكه همه ميگفتن نشاسته بخور من نميخوردم چون به شدت سرده…. من قبل انتقالم يكي دو ماه همش غذاهاي گرم ميخوردم اگه هوس سالاد ميكردم با هويج رنده شده و پياز و سير واسه خودم سالاد درست ميكردم فرني درست ميكردم با آرد گندم و با شيره انگور شيرينش ميكردم گردو ميخوردم گوشت مرغ نميخوردم موز و ارده و شيره خرما رو مخلوط ميكردم به عنوان دير به جاي بستني ميخوردم، و يه چيزي كه خيلي باورش دارم بستن كمرم با شال بوذ در حالي كه زيرش روغن سياهدانه ميماليدم( من بخاطر جراحي قبليم كه حاملگي خارج رحم بود يه اسكار ده سانتي داشتم كه جز با ليزر نميرفت اونم ميگفتن زياد محو نميشه و ميمونه چون من پوستم كلوئيدي و جاي عملم اسكار مياره، خلاصه من عادت داشتم تقريبا هروقت خونه بودم يا شبا ميخابيدم زير شكممو با روغن سياهدانه ميماليدم و روشو با شال ميبستم بعد يه مدت ديدم كه اون اسكار داره هي كمتر و كمتر ميشه طوريكه كامل محو شد،،، اينو گفتم كه خاصيت درمانهاي گياهي رو هم ناديدع نگيريم شايد گرونترين كرمها هم نميتونستن اين كارو كنن) اينارو نميگم كه حتما اينكارو انجام بديد ديگه تمومه، ميگم شايد حتي يه نفر بخواد ازش استفاده كنه و من وسيله اي بشم براي زودتر به مقصد رسيدنش

راستي قرص فرتيل سي ام هم قبل انتقال ميخوردم كه براي آماده شدن رحم براي لانه گزينيه و خوب فكر ميكنم بي تاثير نباشه چون خونرساني به رحمو زياد ميكنه حالا باز يادم بياد ميگم شما هم سوالي داريد با كنال ميل پاسخگويم

قربونت برم عزیزم عکسشم گذاشتم اگه براتون باز شد ببینید واقعا مثبته نکنه من توهم زدم🥺🤦 من دکترم دکت ...

مبارکه عزیزم

ان شاءالله ازمایشتم مثبته😍🌺🌺🌺

دومرحله ای بودن انتقال دکترپیشنهادمیده یاجنین شناس یابیمار؟

خدایابه امیدخودت🌺
و تجربه قبل انتقالم اينكه من به سردي و گرمي رحم معتقدم و راستش اينكه همه ميگفتن نشاسته بخور من نميخو ...

خداخیرت بده😘😘😘

ازتغذیه بعدانتقال ومدت استراحتتون بگید لطفا🙏🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم خدادسته گلاتوبرات نگه داره🙏🙏🌺🌺 خداخیرت بده که دلسوزانه تجربیاتتوگفتی وباعث شدی که ت ...

ممنونم عزيزم، خدا دسته گلاي توروهم زودي پيوند بده به وجودت…

تغذيه قبل انتقال رو كم و بيش بالا گفتم از سرديجات مثل دوغ خيارشور و هندونه و اينا پرهيز ميكردم اصلا انگار خودمم ميخوردم زير دلم سردي ميكرد بيشتر گرميجات ميخوردم كاچي هم گهگاهي ميخوردم عسل سياهدانه ميخوردم و بنظرم تغذيه بي تاثير نيست من به ماكاروني خوردن بعد انتقال موافق نيستم فقط نظر منه… راجبه استراحتم بايد بگم اصلا استراحت خاصي نداشتم حمام ميرفتم راه ميرفتم زندگيمو ميكردم فقط كاراي سنگين نميكردم زياد دولا راست نميشدم دكترم ملك اقصي بود و اصلا به استراحت اعتقادي نداره حتي بعد انتقالم يه راست حركت ميكرديم به سمت شهرمون… ميدونم استرس در هر شرايطي هست ولي سعي كنيد مثبت باشيد من يادمه اونموقع برنامه ني ني پلاس داشتم اونقدر كه همه حرفاي منفي ميزدن و نااميد بودنو هي چيزاي بد رو جذب ميكردن از برنامش اومدم بيرون چون به شدت معتقدم كه اينا تاثير منفي ميزاره منظورمه تا ميتوني مثبت باش خودتو بسبار به خدا اونوقت استرست كم ميشه… راجبه بي بي چكم من از اون مدلا بودم با بي بي آروم ميگرفتم اگه نميزدم استرسي ميشدم ولي بعضيا برعكسن پس اگه بي بي بهتون استرس ميده سمتش نريد

ممنونم عزيزم، خدا دسته گلاي توروهم زودي پيوند بده به وجودت… تغذيه قبل انتقال رو كم و بيش بالا گفتم ...

ممنون ازدعاش قشنگت گلم 

ممنون ازوقتی که گذاشتی😘😘😘

بعدانتقالم گرمی میخوردین؟

خدایابه امیدخودت🌺
انشالله آره بابا.دیگ‌چیزی‌نمونده من‌لک‌ایناندیدم‌اصلا ۶روزازپریودیم‌گذشته. الانم‌گاهی‌علایم‌پریو ...

انشاالله همش علایم بارداریه عزیزم😍 من امروز روز ۲۷ سیکلمه منم لک اینا ندارم انشاالله هردمون آزمون مثبت بشه با بتای خوب

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏