2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم اگه هفته ات با تیکرت برابره و ۲۴هفته ای خونریزی تو این هفته ها خطرناکه حتما باید بری بیمارستان ...

توی۲۳ هفته هستم دو قطره چکید الان ادامه دار نشده دراز کشیدم بنظرتون آمپول بزنم یا شیاف؟احساس میکنم قلبم داره تو دهنم میزنه نمیدونم استرس گرفتم یا چی

نه اصلا  توی۲۳ هفته هستم دو قطره چکید الان ادامه دار نشده دراز کشیدم بنظرتون آمپول بزنم یا شی ...

به خاطر اسنرسه. عزیزم نگران نباش و خونسردیتو حفظ کن.‌اما به نطرم شما که شرایطت خاص هست حتما خبر بده و یک سر برو بیمارستان. انشاالله که چیز مهمی نباشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی۲۳ هفته هستم دو قطره چکید الان ادامه دار نشده دراز کشیدم بنظرتون آمپول بزنم یا شیاف؟احساس میکنم ق ...

باید بررسی شی 

اگه دیدی ادامه داره حتما برو دکتر 

این خونریزی ها بیشتر بخاطر جفته 

آسپرین یا هپارین می زنی 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

توی۲۳ هفته هستم دو قطره چکید الان ادامه دار نشده دراز کشیدم بنظرتون آمپول بزنم یا شیاف؟احساس میکنم ق ...

عزیزم باید بری بیمارستان تو این هفته ها امپول و شیاف اثری نداره اون مال سه ماهه اوله 

مرسی عزیزم خوب که خیلی نیستم از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام سزارینم خیلی سخت بود و عوارض داشت برام ی ...

عزییییییییزم 🩷 کاش نزدیکت بودم میومدم پیشت

تنهایی واقعا سخته این دو دوران 

چه اسباب کشی ، چه زایمان 

ای جانم چه زود یک ماه شد برای من

ولی برای شما روز های سختی بود

انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم  خیلی دوست داشتم خبر بارداریتو بشنوم واقعا مثل موقع آلا حالم گرفته شد ان شاءالله ...

🥹🫀

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به خاطر اسنرسه. عزیزم نگران نباش و خونسردیتو حفظ کن.‌اما به نطرم شما که شرایطت خاص هست حتما خبر بده ...

یکم میمونم ببینم چی میشه نی نی همش تکون میخوره یه ذره خیلی کم دل‌درد دارم خیلی کم

عزییییییییزم 🩷 کاش نزدیکت بودم میومدم پیشت تنهایی واقعا سخته این دو دوران  چه اسباب کشی ، چه ...

مرسی فدات شم مهربونم 

دیگه دوری این سختی ها رو هم داره 

میدونی من سر دخترمم تنها بودم و تازه خیلی هم راضی بودم چون من ی کم حساس و رنجورم اگه تو این شرایط یکی حتی از رو مهربونی مثلا ی چی بگه که بچه رو اینکار رو‌بکن‌یا نکن من قاطی میکنم 😂😂😂برا همین دوست داشتم خودم تنهایی بچم رو نکه دارم ولی سر این یکی هم سزارین خیلی بد بود هم همراه اسباب کشی و بنایی شد همسرم خیلی درگیر شد همه چی قاطی شد