2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
خراش با هیچی از بین نمیره عزیزم اثرش تا سه ماه هست

ممنونم یه دنیا نمیدونی تو چه استرسی هستم آخرین جنینام و آخرین تلاشمو🥺🥺🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آترین جانم سوره ی حدید و حجرات برای سلامتی جنین توصیه شده منم میخونم برات خودتم اینا رو زیاد بخون و ...

فدات بشم حجرات هر روز میخونم حدید و یاسین هم امروز خوندم.بازم میخونم.قربون دل مهربونت عزیزم

امیدوارم خدا به واسطه دعا وقران خوندن شماها نگاهی به قلب کوچلوش بندازه 🤲🤲🤲

برای گرفتگی عضلانی خوبه از انقباض جلوگیری میکنه

سحر جان گفتی باید سه ماه بگذره تا دوباره وارد سیکل شد میگم پس چرا ی دکتر توی نیکان بهم گفت اگه فریز داری ماه بعد بیا انتقال .گفتم ندارم

الهی و ربی من لی غیرک
تبریک میگم عزیزم نگران نباش اون یکی کوچلو هم سعیشو میکنه مامانش خوشحال بشه😍😍🙏خدایا شکرت

ممونم عزیزم انشاالله 🤲🤲😑😘

انشاالله به زودی انتقال پر برکتی داشته باشی و خدا نینای سالم بهت بده 🤲

سلام بچه ها وای باورم نمیشه وصل شدم بچه ها دسترسی خارج از ایران رو‌به نی نی سایت قطع کرده بودن همین ...

سلام عزیززززم❣️

چقد خوشحال شدم اومدی بهمون خبر دادی🌹

قدم پسر گلت پر از خیر و برکت عزیزم خیلی مبارکت باشه🤩

ان شاءالله ب زودی کولیک نی نی هم خوب بشه و مامان بهارک کمتر اذیت بشه

خدا قوت عزیزم واقعا شرایط سختی رو داری می گذرونی، مامانت کی میاد ب سلامتی؟

ممنون برامون دعا کردی و یادمون بودی🥰😘

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممونم عزیزم انشاالله 🤲🤲😑😘 انشاالله به زودی انتقال پر برکتی داشته باشی و خدا نینای سالم بهت بده ...

سلام 

نترس خیلی از موقعیت های جنین با بزرگ شدن جنین و رحم‌جاش درست می شه 

دوست خودم نقطه اتصال لوله فالوپ به رحم جنین لانه گزینی کرده بود که خداروشکر با بزرگشدن جفت و جنین کشیده شده بود کامل داخل رحم 

یا همین جفت‌های سر راهی که تو سه ماه اول شایع است و با بزرگ شدن رحم و جفت کشیده می شن به بالا

خوده جفت و جنین موقعیت خودشون رو درست می کنن

بابت سقط و... اکثرشون جذب می شن بدون خونریزی به دلیل اینکه بارداری دیگه ای هست و بتا و رحم حالت حاملگی داره

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من بعد از انتقال اخرم سال ۹۷ که منفی شدم خیلی به هم ریختم و دیگه خودم رو درگیر ورزش و کلاس و درس و ...

بمیرم برات خواهر چقدر سختی کشیدی

منم به چشم زخم اعتقاد دارم متاسفانه بعضی وقتا خانمان سوزه خوب راهکارش چی بود چشم نخوری؟

بیا ادامش رو بگو بعدش چی شد عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خواهری اون چند بار پرسیدم گفت خالیه تو سونو هیچ اشاره ی بهش نکرده ولی توعکس خیلی نصبت به دوقلوها کوچ ...

عزیزم انوکسا یا هپارین بهت نداد بزنی؟؟؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
بهارک جون مبارکت باشه  پسرمون خوبه؟ دلمون برات تنگ شده بود❤️❤️

سلام سحر جون والا دل منم ی ذره شده بود الانم نمیدونم تا کی باز میمونه کارشون حساب کتاب نداره 

راستی من پیامام تو خصوصی باز نمیشه فقط میبینم پیام جدید دارم حدس زدم تو باشی عزیزم متاسفانه نمیتونم بخونمش