2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
همونروز ناشتا باشم یدفعه ی میتونم آزمایشم بدم؟همسرمم میتونه آزمایششو همون روز بده؟

بستگی داره چه آزمایشی باشه پرولاکتین مثلا شرایط داره

ذخیره روز دوم یا سوم پریودی باشه

همسرتون هم آزمایش اسپرم دو روز قبل تخلیه داشته باشن

هر آزمایش ملاک خاص خودشو داره 

عزیزم شهر دیگه میرین برا همین 

الهی که زودتر نتیجه بگیرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم انشاالله. الان دغدغه من به خطر افتادن همون سالمه است انشاالله خدا خودش نظری کنه 😘♥️

عزیزدلم نگران نباش. حالا که خدا لطفش رو شامل حالتون کرده خودش هم حافظ نی نی ها هست 

استرس رو از خودت دور کن باهاشون حرف بزن. 

انشاالله که هردوتا و صحیح وسالم بغل میگیری

برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم مامان خانمی 

خدایا شکرت
سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

سلام آترین جان

مبارک باشه عزیزدلم انشاالله بحق قران هردوشونو صحیح و سالم بغل بگیری نگران نباش خواهر بسپار بخدا انشاالله 

خدا خودش نظر میکنه امید و توکلت بخدا باشه 

برای سلامتی دوقلوهات و آرامش دلت ایت الکرسی میخونم عزیزم🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
سلام خواهری خوبی دیدی دغدغه هام بیجا نبود ؟ ولی فکر نمیکردی اینقد زود خودشو نشون بده ممنونم از دعا ...

عزیز دلم، قربون اون دلت نگرانت، حاملگی تا دقیقه ۹۰ همه اش نگرانیه.. اولا انشاالله که قل دوم هم عالی میشه. بعدشم حتی اگر یکی هم باشه بازم خدا را شککککرررر. ولی من دلم روشنه به امید خدا.برات صلوات حصرت فاطمه نذر کردم. 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر مستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

عزیزم من۱۰تا پرگووریس داشتم، تقریبا دونه ای ۱میلیون، آزاد اگر بیمه داشته باشی چندتا رو بیمه میده،بق ...

ممنونم عزیزم

من فکر کردم ب همه سینال و هاش ام جی میدن

چون اونجا هرکی میپرسیدم همینا بود فقط دوزش فرق داشت

ولی انگار فرق داره باید برم تو سیکل ببینم دارو چی میدن بعد ببینم خارجی ایرانیش چقدر فرقشه

بیمه میده یا نه

اونوقت تصمیم بگیرم

سلام خواهری خوبی دیدی دغدغه هام بیجا نبود ؟ ولی فکر نمیکردی اینقد زود خودشو نشون بده ممنونم از دعا ...

هرچند دقیق میفهممت که منظورت چیه. حتی اون ساک بی جنین هم آدم بچه اش حساب میکنه چه برسه به اون عزیز کرده که قلبش کنده. اما به اونیکی جیگر فکر کن.خدای نکرده استرست ادیتش نکنه

یعنی قطره کوچک هست میگرم تمیزش میکنم باز یه قطره دیگه میاد بیرون فکرکنم خونم رقیق شده 

نه اشکال نداره با دستمال روش بگیر دیگه نمیاد

مال منم ی موقع خون یه موقع خود مواد آمپول میاد بیرون

فقط روش فشار بده قطع میشه 

سلام خوبی رفتم گلم دوقلو دارم اما یکیش قلبش کند میزد 😭😭 گفت داره ایست میکنه میشه خدا دعای شما را ...

عزیز دلم مبارکت باشه شنیدن صدای قلبشون نگران نباش خدا حفظش میکنه قربونت برم توکل به خدا 

حتما دعا میکنم نذر میکنم برات خواهری استرس نداشته باش بسپار به خدا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
تو رو خدادبه خودت استرس نده میدونم الان شرایط سختی داری یه نفر میگفت قلب جنینش کلا تشکیل نشده بوده ...

فدات بشم خواهری

چقد با حرفاتون دلم گرم میشه.

اینکه آدمی با امید زنده اس حنی اگر امیدا الکی باشه

الهی خدا بهت دوقلوی سالم وصالح بده 🤲🤲🤲🤲