2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
ببین من خودم اگه بودم میزدم ولی نمیتونم به شما بگم بزن تصمیم با خودتون  و اینکه مرکزمون به همه ...

برای من گفتن از روز اول پریودی ۴۰۰۰ بزنیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سارای من چند روز اول اسپرین روزی دوتا میخوردم دکتر دعوام کرد گزچه من هیچ علایمی از رقیق شدن خون نداش ...

الهی 

گلم الانم خیلی خوبه

دوتانی نی چسبیدن به دلت

قلب یکیشون که عالیه دستتوبزارروش لاحول ولاقوه الا بالله براش بخون خداخودش حفظ میکنه

اون یکی نینیتم خداش یکیه خداهمون خداست دستتوبزاررودلت سوره یاسین بخون

فقط استرس وبزارکنار ریلکس باشه

بگوخدایاسپردم به خودت😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی قربونه دله شکسته بشم عزیزم ایمان دارم خدا ب زودی معجزه شو تو دامنت میذاره و این روزای سخت و پر ...

خدا نکنه عزیزم 

انشالله انشاالله 

انشاالله فندق شما هم بسلامتی به دنیا بیاد عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

اترین جان نباید قرص رو کم و زیاد کنی اسپرین و آنوکسا خودش زیادیش باعث لکه بینی میشه حتی در چنین مواقع لک میگن اسپرین آنوکسا کلا قطع بشه تا لکه از بین بره بعد ۴۸ ساعت شروع به خوردن بشه،سه تا جنین خیلی سخته و ریداکت لازم داره فکر کن طرف بچه سالم خودش رو از بین ببرا خیلی تصورش هم سخته شما ذهنت رو آروم کن و فقط از خدا بخواه یدونه رو سالم بذاره تو دامنت . ناراحتی شما برای بقیه جنین ها که کاری نمیکنه هیچ واسه جنین سالم هم استرس و بد خوابی خوب نیس انشالله سالم بغل کنی هرچندتا که هسد

اره روز چهارم پریودی رسید به دستم از همون روز خوردم دو روز قبل انتقال قطع میکنم  اینو یه دکتر ...

میشه عکسشوبفرستی🙏🙏

من روز۵پری هستم میتونم بخورم؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام خوبی رفتم گلم دوقلو دارم اما یکیش قلبش کند میزد 😭😭 گفت داره ایست میکنه میشه خدا دعای شما را ...

عزیزه دلم اولا بهت تبریک میگم بعدشم استرسو از خودت دور کن انشالله خدا برات حفظشون کنه معمولا دوقلاها همین جورین یکیشون تنبلتره دیرتر لانه گزینی میکنه تورو خدا خودتو نینیاتو اذیت نکن 

بچه ها من انوکسا زدم شکمم  اول خون نیومده بود ولی الان داره خون میاد میگم یه وقت مشکلی نباشه؟؟

مشکلی نیست احتمالا توی یه مویرگ خورده 

دفعه دیگه جاشو عوض کن

میشه عکسشوبفرستی🙏🙏 من روز۵پری هستم میتونم بخورم؟

من میترسم به کسی بگم فلان دارو رو بخور ولی من خودم دلرم میخورم چون خونرسانی میکنه و تقویتیه

قرص وستولوکس سرچ کن میاد 

منم الان اگه بتونم عکسشو میفرستم

خدا نکنه عزیزم  انشالله انشاالله  انشاالله فندق شما هم بسلامتی به دنیا بیاد عزیزم

ان شاءالله دلم برات شدیدا روشنه🤩

ای جونم

تا این لحظه رو هم هنوز باورم نمیشه ک خدا بهم عنایت داشته😭

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنون گلم شماکی انتقال داری؟

من امروز روز دوازدهم پریودم هست فردا نوبت دکتر دارم فردا مشخص میشه انتقالم کی هست