2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=294932765]ممنون بابت دعای قشنگت  توکل به خدا داروهات راحت پیدا میکنی.  هر کدومش به صلاحت هست و جز توکل وامید راهی نیست انشالله، با دعای شماودوستان منم دلم شاد میشه🙏🙏🤍🤍

خدایاشکرت🤲🤍
از یه داروخانه تو شهر خودم گرفتم عزیزم برا من عالی جواب داد من به پیشنهاد یکی از دوستام که اونم این ...

ممنونم گلم. همون اسمش فرتیل سی ام هس یا خارجیش اسم دیگه ای داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من حدودا پارسال شد ۱۲ تومن امسال که قطعا گرون تره

وای خیلی گرونه پشیمون شدم

همون ایرانی میخرم جاش تقویتی مثل ژل رویال و چهار مغزو و.... میخرم میخورم

۳۰تا ساشه اینو فولیکم اون وسطا میزنم ایشاا..  ک بشه😄

ممنونم گلم. همون اسمش فرتیل سی ام هس یا خارجیش اسم دیگه ای داره؟

نه عزیزم اسمش همون فرتیل سی ام هستش قوطیه وایسا عکسشو میفرستم برات

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم منم سری های قبل که انتقال میدادم روز سوم یا چهارم دچار لرز شدید میشدم به دکتر زرنانی ایمونولوژ ...

عزیزم شماره مطب دکتر زرنانی رو بهم میدی لطفا،خیلی گشتم تو نت یه شماره هست که جواب نمیده کسی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
با بیمه؟ 

نه ازاد گرفتم عزیزم سال ۹۹ بود قیمت دهرو کمتر بود ،سال بعدش هم گونال گرفتم حدود یازده شد ،داروی خارجی رو بیمه ما تقبل نمیکنه وهیچ داروی ای وی افی رو که خارجی باشه،فقط داروهای ایرانی 

خدایاشکرت🤲🤍