2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
چرا سقط عزیزم مشکلش چی بود 

قبلش تشکیل نشد که کورتاژ شدم اونم گفتن پیش میاد طبیعیه حتی برا اونا که طبیعی باردار میشن دلیل خاصی نداره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم پس نمیتونم اگر این قیمت باشه باشه میپرسم مرسی

ولله منم نمیدونم دقیق ولی از یه خانوم شنیدم باهم درد دل میکردیم اینو گفت اره حتما بپرس چندجا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شاالله این دفعه مثبته و برات میمونه😍😍😍

انشاالله با دعای خیر شما خواهرای مهربونم انشاالله خدا حافظ و نگهدار خودتو و نی نی هات باشه

عزیزم من از بین بچه ها دیدم کسانی را که همون بازه زمانی مثل شما لرز داشتن حالشون بد شده ولی مثبت هم ...

درسته عزیزم .منم ایمنیم بالاست میدونم این دوز پردنیزولون برام جواب نمیده باید پردنی با دوز بالا بخورم اخه میدونی متخصص ایمونولوژی گفت من بعید میدونم سه بار سقط بخاطر انتی تیروگلوبین بالا باشه برا همین

۴ هفته قبل انتقال روزی ی دونه پردنی دوز ۵ تجویز کرد الان میبینم تجویزش درست نبوده و بدن جنینو پس میزنه  امروز داشتم تاپیک سقط مکرر میخوندم دیدم دکتر رزاقی 

به کسایی که ایمنی بالا داشتن چن ماه قبل انتقال تجویز کرده با دوز بالا.اره حتما ب دکترم میگم هر چند اصلا اعتقاد نداره به این چیزا

عزیزم من شهریور وارد سیکل شدم که کنسل شد قبلشم خیلی تقویتی خورده بودم اووبوست فرتیل اید و ....

الهی و ربی من لی غیرک