2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
فدای مهربونیت خاله جونم 🥺🫂

قربووونت برم عشق خاله😘😘. خیلی جات تو تاپیک خالیه. بمب انرژی اینجایی شما😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نباید سرخود بخوری من این سیکل دکتر برام نوشت اونم چون آز ایمنی دادم معلوم شد بدنم نسبت به ت ...

منم تمام ازمایش های ایمنی رو دادم بعد دکتر فقط گفت ک انوکسا باید میزدی تیرویید منم هم دارم آخه اکثر بچه ها این قرص رو دارن میخورن 

منم تمام ازمایش های ایمنی رو دادم بعد دکتر فقط گفت ک انوکسا باید میزدی تیرویید منم هم دارم آخه اکثر ...

درسته دارن ولی تشخیص دکترشون بوده بعدشم پردنیزولون باید از یه مدت قبل انتقال شروع بشه که بدنت بهش عادت کنه و سیستم ایمنی و ضعیف بکنه تا قبل انتقال شما الان دیگه شکرخدا مامان شدی بخوری احتمالا دیره حالا دوست داری با دکترت مشورت کن ببین چی میگه همینجوری نخوری 

منم آنوکسا نوشته ولی گفت اگه آزمایش بارداریت مثبت شد بعد شروع کن بزن چون من سری قبل بخاطر تشکیل نشدن قلب سقط داشتم دکتر هماتولوژی نوشت که شاید خونرسانی ضعیف بوده این سری نوشت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم انشاالله از خدا هر چی میخوای بهت بده کار بزرگی انجام میدی  کاش منم ی نفر گیرم بیاد که این ...

مرسی عزیزم سلامت باشید،کدوم شهر هستید عزیزم؟اگه مشهد هستید میتونم بهتون معرفی کنم همونجایی که خودم رفتم

خانما برای ضخامت رحم علاوه بر استرادیول دیگه چیا میدن تو انتقال جنین؟

من فرتیل سی ام خارجی گرفتم قبل انتقال دکترم گفت چون سیکلت لانگه روزی ۲تا بخور تا یه روز قبل انتقال برا من عالی اثر کرد و ضخامتم بالا رفت جوری که رفتم برا سونو امپول بوسرلین تا خط۵۰ میزدم به بازوم فک کردم میاره رو خط ۲۰ واسم اما گفت ضخامتت رو ۸ و قط کرد گفت لازم نیس بزنی

اگه فعلا سیکلت شروع نشده بگیر من ۹۰۰ گرفتم قرص رو ولی خوب بود برام

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فرتیل رو منم میخوردم

منم این سری خوردم برای ضخامتم خوب جواب داد فعلا ۲۴ آز بارداری دارم ببینم خدا برام چی میخواد برام دعا کن با نی نی خوشکل تو شکمت

مرسی عزیزم جواب دادی  چه خبر از فندق؟ انشاالله که برا خودش لانه گزینی کرده داره زندگیشو میکنه ...

طوطیا جونم نمیونم واقعا گرفته یا  نه فردام اچ سی جی  دارم تکلیفم روشن نمیشه فعلا ولی شکر خدا این بار خیییییلی ریلکس ترم اصلا استرس ندارم 

ان شاالله که با خبر خوش میای عزیزم❤

انشاالله مرسی عزیزم انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی

[QUOTE=294863087]عزیزم نمی دونم یادته یا نه یک خانومی این گروه بودن که ۴۹ سالشون بود. بار اول و دوم فکر می کنم با اهد ...[/QUOT

نه یادم نمیاد ،خداروشکر خدا براش خواسته و نتیجه گرفته 

اره باید ی جای خوب برم ب امید خدا 

ممنون عزیزم انشاالله با دعای شما🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک