2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم استدلال تون درست نیس چون جنین که ذوب بشه از همون لحظه رشد سلولی انجام میده و جز سن جنین ح ...

سلام خانومی این استدلال من نیس دارم شنیده هامو میگم هم مرکز اینو گفت هم از زبون خیلی از بچه های تو تاپیک شنیدم که حساب نیس ولی من که از خدامه روز انتقالم حساب بشه چون روزا اینقد کند میره برا امثال ماها که انتقال میدیم یه روز زودتر تکلیفمون مشخص بشه انگار یه سال به عمرمون اضافه شده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیرم مال ما گفتن از روز انتقال 

خوب اگه اینجوری باشه بهتره یه روز زودتر تکلیفمون مشخص میشه هرچند یه روز اینور یا اونور فرقی نداره انشاالله مثبت بشیم انشاالله خودتم به سلامت نی نی تو بغل بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله گلم  فعلا تو سیکل نرفتم فقط ازروز ۲۱ پریودی استرادیول دارم  برای تقویت تخمک هم ا ...

ان شاالله این سیکل پانکچر با دست پر میای و مامان میشی عزیزم😍😘

منم دومین بار میخوام پانکچر بشم جنین های من هم ضعیفند ولی بخاطر بالا نرفتن ضخامتم انتقالشون ندادم. من  مهر بیاد ۴۰ ساله میشم شما چند سالتونه؟

چرا توی سیکل پانکچر بهت استرادیول داده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

خانمومای عزیزی که تازه مثبت شدین میشه بگید ایا تا مثبت شدنتون لکه بینی داشتید یا نه؟؟

سلام پری جون خوبی انتقال ندادی من ۱۳    انتقال دادم امروز روز ۵انتقالمه برام دعا کن نمیدون ...

سلام گلم خوبی به سلامتی ❤️😍🙏🏻من عزیزم یازدهم پریود شدم شنبه سونو ضخامت دارم اما چون بدون سونو بهم دارو داد اصلا نمیدونم چی برام پیش بیاد اخه میدونی سابقه دو بار عمل هیسترو سال های قبل بخاطر پولیپ داشتم اما تو مام گفت پولیپ نیس مگر اینکه بخاطر داروها ظاهر بشه که تو سونو ضخامت بهت میگیم چون پولیپ بخاطر تغییرات هورمونی ایجاد میشه توکل به خدا هرچی خودش قسمت میکنه ببینم شنبه تکلیفم چی میشه🌹انشالله نتیجه میگیری وقتی گفتی جنین سه روزه ده سلولی داری خیلی دلم روشن بود واست اخه رحمت هم که دوتا خانم خوشگل رو به خودش گرفته و هیسترو هم که کردی هرچی هم لازم بوده و شانست رو بالا میبرده انجام دادی بخاطر این همه هزینه و تلاشی که کردی آروم باش و به این دل خوش کن که نهایت چند روز دیگه با اون تست هات جواب رو میفهمی😍مطمئنم دو خط بارداری رو نشون میده 

سلام گلم خوبی به سلامتی ❤️😍🙏🏻من عزیزم یازدهم پریود شدم شنبه سونو ضخامت دارم اما چون بدون سونو بهم ...

عزیزم استرادیول چندتا داری ؟ دیگه دارو چی داری؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فداتشم منم خوبم  خداروشکر ک خوبی!!نرفتی برا انتقال بعدی؟

شکر خدا عزیزم.

نه هنوز. فعلا هفته بعد امتحانای پایان ترم داره شروع میشه. یکمم خودم گفتم زمان بدم . توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من از زمان هیسترو تا پریودی بعد هیسترو لکه بینی داشتم یعنی پانزده روز لکه بینی داشتم بعدش پریو ...

ممنون عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم استرادیول چندتا داری ؟ دیگه دارو چی داری؟

اول دکتر طبق روال که به همه ۴تا میده واسه منم روزی ۴تا استرادیول نسخه کرد بعد من خودم به دکتر گفتم من سیکل های قبلی روزی سه تا داشتم و اینکه از روز دوم میگفتن بخورم ضخامتم بالا بود نسبت به بقیه تازه قبلا ۱۵سیکل بهم انتقال میدادن تو مام روز ۱۸یا۱۹ انتقال میدن بهش گفتم الان شما میگی از روز اول و روزی هم ۴تا و اونقدرم دیر انتقال میدین بنظرتون زیاد نیس واسم ؟بعد گفتش چه خوب شد که شرایطت رو گرفتی اره زیاده روزی سه تا هر ۸ساعت بخور و اینکه روز ده بیا سونو دیگه حالا برم خدا کنه خبری از پولیپ نباشه دوباره هزینه عمل هیسترو و رفت و آمد و .... امید به خدا