2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
جدی من نمیدونستم فک میکردم چون تیرویید داشتم از قبل رفته بالا آخه بارداری ها قبل تیروییدم نرمال بود ...

تیرویید مهمترین ازمایشع..چون رو حنین تاثیر میذاره..

جنین تا سه ما از تیرویید مادر کمک میگیره..

از سه ما بعد از جفت..

باید خیلی مراقب تیرویید باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیکاد جونم خوبی؟ سلامتی؟ چ خبر از خودت؟ منم اره اردیبهشت انتقال دادم و شکر خدا مثبت شد ولی متا ...

مرسی منم خوبم شکرخدا سلامتی ووای اول خوندم مثبت شدی بال درآوردم بعدش نوشتی بتا افت کرده خورد تو‌ذوقم انشاالله سری بعد مثبت بشی نگفتن علتش چی بوده بتا افت کرد؟؟  تو آز ایمنی اینا رو داده بودی قبل انتقال؟؟منم انتقال دادم انتقالم دو مرحله ایی بود ۸ خرداد یه دونه سه روزه و ۱۰ خرداد دوتا بلاست انتقال دادم امروز روز هشتم انتقال اولم و روز ششم انتقال دومم هستش برا ۲۴خرداد آز دارم تا ببینم خدا برا منم چی میخواد خداروشکر تبریک میگم به همه مثبتیا و انشاالله بقیه مون هم مثبت بشیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالا خدا حاجت دلتو بده !دیروز یه امامزاده رفتیم خیلی خیلی راهش سخت بود و دور بود هرکسی توان نداره ...

ااای جااانم. قبول باشه❤️ خدا خیرت بده😍 ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم نمیدونی حرفات چقد آرومم کرد خداخیرت بده🥺🥺❤️❤️ روزی ی کیلو خیار دوسه تا کیوی میخورم اما ...

سلام نگار جان انجیر خیس کن صبحا ناشتا چندتا انجیر و یکم از آبش بخور بعد صبحانه بخور عالیه اصلا نمیزاره یوبس بشی به خیلیا گفتم امتحان کردن خوب بوده برا خودمم جواب داده توام امتحان کن مطمنم برات خوب میشه انشاالله به سلامت بارداریتو بگذرونی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی منم خوبم شکرخدا سلامتی ووای اول خوندم مثبت شدی بال درآوردم بعدش نوشتی بتا افت کرده خورد تو‌ذوقم ...

نه عزیزم میگن مشخص نمیشه علتش چیه. دکتر گف طبیعیه این اتفاقا🥴

اره ایمنی داده بودم البته سال ۹۹ بود که فقط آپکا پایین بود. 

ااای جاااانم. ان شاالله ۲۴ ام خوش خبر بیای عزیزم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها از فاطمه خبری نشد؟ امروز قرار بود آزمایش بده؟

منفی شدم😭

الهی بمیرم برا دلت خواهر😭😭

چه روز نحسی بود ۱۶ خرداد منکه تا ابد این روز نحس رو یادم میمونه💔

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️