2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

سلام عزیزم

واقعا نمیدونم چی بگم

غم دلت هیچ جوره قابل تسکین نیست

خدا بهتون صبر بده😭

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الهه جان قربونت خوبیم خداروشکر  بخدا همش به یادتم هر روز که قران میخونم کلی برات دعا میکن ...

من مطمئنم بخاطر دعای شما دوستای مهربونم خداروشکر به خیر گذشت عزیزم از همتون ممنونم منم مدام برای تک تکتون دعا کردم تو این چند روز   خداروشکر که خوبی عزیزم ایشاله خودت و دخترای گلت همیشه سلامت باشین . خداروشکر بهترم عزیزم مرسی عزیزم فردا یسری از ازمایشام جوابش اماده میشه ایشاله اونا هم خوب باشه . راستی سحر جان دکترم گفت ایشاله هفته ۲۶ برم آمپول ریه نوزاد بزنه خیالمون راحت بشه . گفت تا اون موقع فقط استراحت کن و آرامش زیاد داشته باش 

دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

عزیزم بهت تسلیت میگم مادربزرگ خیلی عزیزه واقعا از دست دادنش غم بزرگی هست انشالله خدا بهتون صبر بده

من مطمئنم بخاطر دعای شما دوستای مهربونم خداروشکر به خیر گذشت عزیزم از همتون ممنونم منم مدام برای تک ...

اره انشالله ۲۶ هفته امپول بتامتازون بزنیم خیالمون راحت میشه بالای سی هفته بریم دیگه یه نفس میکشیم

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت گندمک جان 

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت 

انشاالله به حق این روز عزیز به آرزوت برسی 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشم

bpyk-20

21-الهه-elahe

pweroflover-22

23-پروانه21

24،-نیاز

rosev.10_25

sarayyyyy_26

happygirs_27

shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@گندمک11    

چشم مهربونم   مطمئنم شرایط عالیه نی نی یا نی نی های تپل مپل جاشون عالیه . ببین عزیزم من که هف ...

فدات بشم مهربونم.پس من 6هفته و چند روز میشم سونو شکمی که بهم گفت آب بخور بیا

انشاالله که جواب بده

محتاج دعاهاتونم ❤️😘

فدات بشم مهربونم.پس من 6هفته و چند روز میشم سونو شکمی که بهم گفت آب بخور بیا انشاالله که جواب بده ...

انشاله شکمی نشون میده عزیز دلم   ولی اگر نداد اصلا مهم نیست الکی استرس نگیریا . منم ۶ هفته و ۶ روز بودم  

فدات بشم مهربونم.پس من 6هفته و چند روز میشم سونو شکمی که بهم گفت آب بخور بیا انشاالله که جواب بده ...

راستی انشاله اگه ۲ قلو باشن هم ساک کوچیکه نگران نشی . خیلی هیجان دارم برای سونوی شما     

سلام دوستان میشه از تجربیاتتون بگید

امشب یه درد عجیبی فقط زیر شکمم گرفت بعد رفتم دراز کشیدم

احساس کردم یه مایعی ازم خارج شد لباس زیرم خیس شده بود وقتی رفتم دستشویی یکم خونریزی داشتم

الانم خیلی نگرانم یعنی چه اتفاقی افتاده؟

لباسامو عوض کردم دوباره اومدم دراز کشیدم ولی استرس دارم که قراره چه اتفاقی بیفته

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍