2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048409 بازدید | 684655 پست
یعنی نامه دکتر زنان رو ببری بیمارستان تزریق میکنند یا باید از بیمه هم نامه ببریم؟

والله بیمه که رفتم بهم ندادن گفتن نامه زنان با دستورش ببر بیمارستان اونجا بستری شو تا برات تزریق کنن

دوبار رفتم سازمان غذا و دارو همینو گفتن بهم

حالا بوشهر که اینطوری شده جاهای دیگه رو نمیدونم

راستی شیراز هم پرسیدم اونا هم گفتن موجودی ندارن تا ۴ یا ۵

ماه دیگه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانمهای عزیز لطفا منو راهنمایی کنید 45سال دارم برای بارداری به پزشک مراجعه کردم گفت به هیج عنو ...

عزیزم به منم گفتن ولی اندکی از شما کمتر بودم خیلی پیگیر شدم چند بار تو زمانای مختلف سنو کردم

وقتی دید تو 12پریودی بدون دارو تخمک 16دارم قبول کرد

ولی باید ی تعهد یا برات نامه از پزشک قانونی بگیری ببری

ولی ی چیزی بگم گلم.اگر تخمک اهدایی بگیری هم درصد موفقیت انتقالت بالا میره هم بعدا نمیترسی خدایا نکنه بچه مشکل دار بشه

من قبلش اصلأ فکرش نمیکردم

الان که باردارم تمام دغدغه م شده سلامت بچه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیشتر مراقب خودت باش. با این همه سختی باردار شدی کلی درد و استرس حالا مراقب خودت نیستی زیاد و ...

ممنونم عزیزم اره درست میگی بجم واحب تره منم نمیگم دستگارو نمیزارم اما میترسم ازش نمیدونم چراتا اسم دستگاه اومده میترسم ریختم به هم چون ازش هیچی نمیدونم حالا قراره سه شنبه برم سونو چهارشنبه ببرم نشون دکتر بدم ک نیازه سفارش بده دستگاهو برام بیارن بزاره درست میگی باید با شوهرمم صحبت کنم لا اقل انقد استرس نداشته باشم اگه حرف ب گوشش بره 👌👌

انشاالله عزیزم الهی هرچه خیره اگه پسیاری بزاری خیالت راحتتر میشه 

ممنونم گلم اره اینم حرفیه اصلا شوهرم دیروز ک بهش گفتم میگفت بگو الان بزاره حتی اگه پاین ترم نیمدع بود خیالمون راحت باشه من چون کسی و ندارممواظبم باشه مامانمم میره کار از این بابت میترسم ک بگه استراحت مطلق 

والله بیمه که رفتم بهم ندادن گفتن نامه زنان با دستورش ببر بیمارستان اونجا بستری شو تا برات تزریق کنن ...

الان روز چند پری هستی ؟

رفتی تزریق کردی خبرم بده اگه راحت توی بیمارستان تزریق میکنن منم برم ببینم بیمارستان واسم تزریق میکنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان فندق مامان امروز اومد تو دله مامانش وایی که بهم نشون دادن چه ناز بود خدایا  دیگه سپ ...

به به ب سلامتی🌹

قدمش مبارکت باشه عزیزم

خدا حافظش باشه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خدا خیرت بده عزیزم من به فا  ل نیک میگیرم این که آخرین نماز هم قسمت شما شد ان شاء الله از حر ...

قربووونت برم عزیزم😘❤️❤️ ان شاالله خدا خیر و برکت کثیر دنیا و آخرت نصیبت کنه ❤️🌹🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من امروز روز دوم پریودم بود رفتم سونو تو رویان،گفتن کیست دارم باید ال دی بخورم تا آب بشه ...

سلام عزیزدلم، خداروشکر ک درست تشخیص دادن ک زحماتت بیهوده نباشه❣️

حورا جون ب نظرم ال دی رو استفاده کن خیلی ب برطرف کردن کیست کمک می کنه

تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی عزیزم، بازم هرجور ک خودت صلاح می دونی انجامش بده🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام دوستان گل 

بعد از انتقال چه غذاهایی بخوریم؟

مثلا خورش سبزی خوبه یا بد؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنونم گلم اره اینم حرفیه اصلا شوهرم دیروز ک بهش گفتم میگفت بگو الان بزاره حتی اگه پاین ترم نیمدع بو ...

عزیزم شما اصفهان هستین ؟

دکترتون کیه؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
الان روز چند پری هستی ؟ رفتی تزریق کردی خبرم بده اگه راحت توی بیمارستان تزریق میکنن منم برم ببینم ب ...

هنوز پریود نشدم

باشه خبر میدم شماهم بوشهری؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦