2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
عزیز باردارم میشی حرفها تمومی نداره. هر کس میفهمه بارداری میگه عه، خب به سلامتی. ما خیلی ناراحت بود ...

اووووف

بچه من دیگه یکسالشه

بازم اینارو میگن😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

دوست دارم خودمو همون لحظه بزنم🤯

والا شما الان دارین بجای خوشحال بودن بیشتر آدم رو ناراحت میکنین😶

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی ان تی ۳۵ بود دو هفته بعد شد ۲۹ که دکتر گفت اورژانسی سرکلاژ شد برای شما احتمالا میخوان پساری ب ...

اره بهم گفت یه دستگاهه میزارن اسمشم سخت بود نفهمیدم چیه 😐اینو بزارن باید استراحت مطلق کنم؟ 

دقیقا بهاره جون حرفا تمومی نداره ، امروز سیکل انتقالم شروع شد بیشتر از انتقال استرس کار و‌ مرخصی و ج ...

ان شاء الله همه چیز بخیر بگذره و با نتیجه مثبت دلتون شاد بشه

ان شاء الله همه چیز بخیر بگذره و با نتیجه مثبت دلتون شاد بشه

ممنون عزیزم انشالله ، یعنی میشه ؟ از رحمت خدا نا امید نیستم ولی بی حس و حالم انتقال چهارممه یه جورایی خسته ام 

ممنون عزیزم انشالله ، یعنی میشه ؟ از رحمت خدا نا امید نیستم ولی بی حس و حالم انتقال چهارمم ...

توکلت به خدا باشه

همیشه امید هست 

ان شاء الله شما همین بار نتیجه میگیری

فاطمه جان خیلی ناراحت شدم بابت این هم سختی که کشیدی. قطعا با تجربیاتی که تو داشتی، خودت بهترین مادر ...

🥹🥹

دورشون بگردم 

ممنون جانِ دلم انشالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی 🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ال دی چند وقت قبل سیکل دادن؟ 

گفت پریود شدی از روز سوم پریود بخور پریود بعدیش بیا که من خودم چند پریود عقب انداختم ،ال دی اصلا به من نمیسازه ولی مجبورم اینبار که پریود شدم بخورم 

واقعا این داروها هر کدوم یه عوارضی نشون میدن ،لعنت به ای وی اف

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیز باردارم میشی حرفها تمومی نداره. هر کس میفهمه بارداری میگه عه، خب به سلامتی. ما خیلی ناراحت بود ...

واقعااااا من از دست این حرفهای مردم خسته شدم 

هرکس می‌فهمه دوقلو دارم زود میگ چجوری دارو خوردی چیکار کردی 

هرکس می‌فهمه دوتا دارم خودم استرس میگیرم ک الان سوالا شروع میشه من چی بگم...

من اول فروردین کورتاز کردم.‌بعد همیشه پریودام منطم بود. الان از اون زمان پریود نشدم.‌سونو کیست نشون ...

میدونی عزیزم نوع کیست‌ها هم فرق می‌کنه ،کیست من از پانکچر به وجود اومد یعنی پانکچر که شدم خود دکتر گفت ممکنه کیست به وجود بیاد چون‌ گاهی اون‌تخمکها رو‌که برمی‌داریم جاش‌کیست به وجود میاد که بعد دو سه ماه رفتم سونو کیست بود ،کیست تخمدان‌ 

الان برای شما چون کورتاژ کردی منظم نبودن پریودت شاید به خاطر اون باشه که اگه زمان بگذره خوب میشه یا شاید یه نوع کیست دیگه است 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش