2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
عزیزم چقدر سخته اینجوری سعی کن ی بهانه ی نری یا اگرم میری خودتو منزوی گوشه نشین نشون نده توهم شاد ب ...

یه ده سالی از من بزرگتره ۳۷سالشه نه حالا بعد جاری وسطیم اومد دید اونطرف نشستم اومد کنارم نشست ولی در کل خاهر شوهرا خارسو بهش چسبیده بودن حزب بادن چون  میدونی حسودم هست مثلا اگه خارسوم یه جا اسم منو بیاره بگه گناه داره یا برام ذوق کنه بزرگع بفهمه زنگ میزنه ب همه مامانت منو نمیخاداونو میخاد فرق میزاره دیروز ب مادر شوهرم گفتم خیر ببینی رفتیم اونجا جلو این حسود ذوق بچه منو نکنیا میترکه از حسودی ک چرا مامان برا بچت ذوق میکنه 

ماهیا من فکر کنم تو عمرم 3،4کارتون خریدم باور میکنی ولی الان میترسم ازش 🥹

من کلا دو یا سه بار استفاده کردم  ولی موقعه استفاده انقد حالم بد میشد که تا اخر عمرم دیگه استفاده نمیکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم استرس نمیگیرم یه جوری انگار خو گرفتم باهاش ولی روزی که هاله بیشتر بود خیلی تپش قلب گرفته ...

خو خداروشکر که استرس نمیگیری انشالله که مثبتی انقد بازی به سر خودت در نیار

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
التماس دعا عزیز دلم زیارتت قبول♥️😘😘 بهتر شدی؟

آره عزیزم شکر خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیالمون راحته ک نائب الزیاره مون هستی نازنین سلام مارو ویژه ب حضرت برسون😭 الهی ک دست پر و حاجت رو ...

قربووونت برم عزیزم. 

دیشب رو فقط از طرف همه شما رفتم. مخصوصا کنار ضریح ویژه ب یادتون بودم. ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من جلوی مرکزم دارم میرم تو برام دعا کنید با دلای پاکتون به تو دلیتم بگو برام دعا کنه اخه ...

عزیزم الهی شکر برو پر امان خدا

انشاالله گلپسری به بهترین نحو چراغ خونت میشه

چشم.کاش قابل باشم دعاگویتان هستم 😘

@alaae    سلام دوست عزیزم زیارتت قبول انشااله حاجت رواییت به واسطه بانو حضرت معصومه(س) ...

ممنونم حورا جون. قربونت. زیارت همه شمام قبول😘😘

اره شکر خدا دیروز خییلی کم بوددولی خوب شد

فاطمه جان همه اونا که آزمایش دارن یاد کن و براشون آرامش بخواه می‌دونم نگفته یاد می‌کنی شرمنده یادآور ...

قربوونت برم چ حرفیه عزیزم😘❤️ لطف می کنی

زیارت قبول،خوش به سعادتت،انشالله به برکت وجود حضرت معصومه خداحاجتتونو براورده به خیر کنه💚🤍🙏برای م ...

آفرییییین درست هم همینه👏👏حتما عزیزم😘❤️

یه ده سالی از من بزرگتره ۳۷سالشه نه حالا بعد جاری وسطیم اومد دید اونطرف نشستم اومد کنارم نشست ولی در ...

نمیدونم چرا با این پیام یه حال بدی شدم :)

من عروس اولم و برادر شوهرم ۱۷.۱۶ سالشه 

الان مادر شوهرم اینا منو خیلی دوست دارن

ولی همیشه دغدغم اینه که اگه زن بگیره زود بچه دار بشن؟؟

ادم حسودی نیستم ولی تو این مورد دق خواهم کرد💔

اینجوری ناخودآگاه میشم جاری که ( معذرت میخوام) همش چسی میاد ☹️

دوست ندارم جاری دار‌ بشم

ما مشهدی ها زود ازدواج میکنیم کلا

الان خواهر شوهرم ۱۳.۱۴ سالشه کل جهازش امادس 😐

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️