2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
انشالله عزيزم من سال ٩٩ آي يو آي كردم دو تا تخمك داشتم دو تا جنين شد دو تا ساك جدا اما نه جنين ...

ای وای ایشالا این بار با تپیدن قلب نب نی ها همه مون سختی هایی که تو این راه کشیدیم رو فراموش می کنیم.خدا بزرگه توکل به خودش این بچه ها کمتر از معجزه نیستن حافظشون باشه ان شاءالله🤲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دکتر غدد به عدد 3 دارو داده بهت؟این تیروئید چیه که اکثرا درگیرشیم

فقط برا اینکه استرس میکشیم همین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا دارم ٢٠ خرداد براي قلب جنين بايد برم

هم زمانیم عزیزم منم بیست خرداد ساعت سه..بهش فکر می کنم استرس می گیرم بسپریم دست خدا و دعا کنیم🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

انشالله به سلامتي عزيزم قلب ني ني هامون بتپه روز چند انتقالت ميشه؟ كي انتقال داشتي؟

من ۱۱ اردیبهشت انتقال دادم الان دقیقا ۳۲ روزه

تا بیستم هم میشه حدودا ۴۰ روز از انتقال و  تقریبا ۸ هفته از اولین روز اخرین پریودی.

سلام دوستان گل منم امروز 8 انتقالم. الهی خدا دل همه مارا شاد کنه. آزمایشمون مثبت بشه وبزودی ...

عزیزم وقتی کسی میگه من فلان علایم رو داشتم فقط بخاطر داروهاس و هیچ علایمی بخاطر بارداری نیست به هیچ وجه هیچ علایمی نخواهی داشت فکرتو درگیر نکن اصلا بی تفاوت باش بیخیالی بهترین کمکه استراحت کن و با ادامش به زندگی عادی ادامه بده خوش خبر باشید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها من پشتم به خاطر پروژسترون یه کم قلمبه و سفت شده امشب پرستارمی گفت میشه تو ران پا زد 😳 تا یه کم پشتت نرم بشه.

آره؟ شنیدید؟ گفتم شنبه زنگ بزنم ببینم دکتر چی میگه.

اسیر شدیم😇

من ٢٤ ارديبهشت انتقال داشتم ميشه كمتر از ١ ماه كه

اره حدودا ۶ هفته هم قلب تشکیل میشه. منتها تا ۸ یا حتی ۹ هفته صبر می کنن یه سری دکترا

هر دکتری فکر کنم روشش فرق داره، برای من بتا رو که دید گفت سونوی ساک لازم نیست یه دفعه ساکو قلب و جنین باهم. البته شاید چون من لکه بینی هم داشتم بهم شیاف دادن و تجویز استراحت مطلق تا اون موقع. 

الان لکه بینی ندارم ولی هیچ علائمی از بارداریم ندارم🤔

عزیزم وقتی کسی میگه من فلان علایم رو داشتم فقط بخاطر داروهاس و هیچ علایمی بخاطر بارداری نیست به هیچ ...

مرسی ازت عزیزم

آخه من حتی ترشح هم ندارم خشک خشک برا همین دلواپسم

بهترینها سر راهت دوست خوش قلبم🤲🏻 مطمئن باش خدا جبران می کنه ب همین زودیا❣️

ممنونم مهربانم،اینو میدونم که همه چیز دست خداست و اون باید بخواد ولی نمیدونم آیا قسمت منم خواهد بود؟؟؟؟

خدا صبر توی این راهو به هممون بده