2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
من كلا شكلات نميخورم اما شيريني تر و خشك زياد ميخورم

شیرینی

کیک

بیسکویت

نوشابه

چای

نسکافه

یک ساله نخوردم

همکارام میگن چه مقاومتی داری🤣

فکرمی کنن برارژیمه

بستنی هم بعدعید یه دونه خوردم

شکلاتم هفته ای یه دونه یادوتا فشارم بیفته

حالا خیلیا میگن به تغذیه ربط نداره

ولی بازم بارروانیش هست

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالا هرچی خوبه و ب صلاحته همون قسمتت بشه تو مراسم های کردستان لباس محلی ک عکسمونو فرستادم&n ...

ای جانم خوش بگذره عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم..کی میری ازمایش؟

عزیز دلم ۱۶ خرداد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام جانِ دلم 💙 خوبی امروز بیبی زدم منفی بود 😁 دوباره فردا تست میکنم  من تا ۱۵ خرداد بیبی چ ...

می‌دونم که فسقلیا بخودت میکشن و زبل میشن انشاالله با بتای تپل مپل😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم تیروئیدم 3.4 هست دکتر گفت خوبه چرا گفتن 3 زیاده بهت دارو دادن ؟

برا منم دکتر گفت زیر ۳باشه خوبه دارو میخورم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فعلا ک دو سه تا رفته ندادن فردا هم آزمایش باید بدم ان شاالله مثبت ک باشه برم پیش دکتر برام مینویسه

انشاالله جونم 😍😍🙏

ببین مثل اینه که بخوای با دستت آب نمک رو بریزی تو بینیت و از گلوت خارج کنی، منتها با سرنگ راحت آب نم ...

چشم 🙏🙏🙏

ببین مثل اینه که بخوای با دستت آب نمک رو بریزی تو بینیت و از گلوت خارج کنی، منتها با سرنگ راحت آب نم ...

چشم🙏🙏🙏

عزيزم خدايي نكرده سرما خوردي؟! منم اوايل انتقالم بدجور سرما خورده بودم سرنگ ١٠ سي سي پر سرم فيزيول ...

اینو میشه آزاد خرید 

ار صمیم قلبم این روزا رو برات آرزو می کنم❣️🤲🏻 الهی قربونه مهربونیات بشم من🥰 ممنون نازنینم ان ش ...

ممنون از دعای قشنگت 😭😭😭🙏🙏🙏