2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان من از دیشب دارم امپول پرژسترون میزنم و دیشب که اولیشو زدم موقع تزریق درد نداشتم ولی حدود ...

عزیزم واقعا دردناکه تنها راهش اینکه عمقی وبا ارامش بزنی کمکم خالی کنی دردکمتر داره بعدشم کمپرس گرم بزار والله من که تاالان ۴تا زدم شکر اصلا اذیت نکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ژیان جانم پیامتو همون روز دیدم ولی اینقدر حالم گرفته شد بخدا که اصلا دلم نخواست هیچی بگم فکر میکردم ...

ممنون گلم 

راضیم ب رضای خدا 

حالمم شکرخدا خوبه بازم ممنون از احوال پرسیتون

سلام فاطمه جان خوبی ن عزیزم هنوز ن می‌خوام زیاد آب ولرم بخورم اگه عفونتی هم جزئی داشتم حل بشه بره

ان شاالله ب سلامتی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تازه بیرون رفتم تزریق کردم خودم اصلا جرئت ندارم از روز انتقال هم انوکساپارین دارم 

من انوکساپارین رو ۵روزه شروع کردم و دردش برام قابل تحمله و چند دقیقه فقط سوزش دارم ولی پرژسترون موقع تزریق درد ندارم وربع ساعت بعدش سوزش و دردش شروع میشه تا چندین ساعت و خیلی شدیده 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام دوستان من از دیشب دارم امپول پرژسترون میزنم و دیشب که اولیشو زدم موقع تزریق درد نداشتم ولی حدود ...

ن عزیزم همینطوریه درد بدی داره 

کیسه آب گرم بزار خیلی تاثیر داره 

شما پردنیزولون هم دارید؟

نه من استرادیول و استرمارین و انوکساپارین و پرژسترون دارم +داروهای مکمل 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام مهربونم❣️ اگه بدونی چ حالی شدم اگه بدونی چ حسه خوب و انرژی برام اومد🤩 الهی ب حق این روزهای ع ...

قربووونت برم عزیز دلم😘😘 ممنونم بابت دعاهای قشنگت😍😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آترین عزیزم الهی این لحظه ها ب زودی نصیب همه ی دوستای نازنینم بشه خیلی خیلی ازت ممنونم یادم ب ...

اااای جااااانم😍😍😍 الهی هزاران بار شکر😍😍❤️

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ن عزیزم همینطوریه درد بدی داره  کیسه آب گرم بزار خیلی تاثیر داره

همش میگفتم نکنه چون درست نمیبینم قسمت تزریق رو یا سوزن سرنگ تو پام میچرخه و نمیتونم ثابت نگهش دارم انقدر درد دارم 

خدا خیرتون بده گفتید خیالم راحت شد