2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
والله برایه من هرروز از دیروزیه دیرتر رنگ میگرفت اگه برایه امپول بود ولی برایه بارداری هر روز نسبت ب ...

🥹🥹🥹

روانی شدم انقد که رفتم نگاش کردم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه بنظرم پر رنگتر شده ها انشاالله مثبتی دختر 

ممنون عزیز دلم 😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مبارکه عزیزم،امروزی پررنگترشده،خداروشکر🙏🙏💜💜بعداون همه سختی خداروشکرنتیجه گرفتی،ایشالابتای تپلتوب ...

عزیز دلمی 😍😘

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای فاطمه الان دیدم عکس بی بی چکا رو خدایااااا شکر حتما مثبته مبارکا باشه  الحمدالله رب العالم ...

😍🥹

قربونتون برم که انقد مهربونید

ممنون عزیز دلم 🫂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله عزیزم چشم حتما دعا میکنم برات امروزم میگذره چرا ک نه خدا خیلی بخندش انشالله اینبارم نوبت تو ...

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 انشالله

میگم بنظرت همین فردا که مادر شوهرم هست خوشحالش کنم 

یا صبر کنم آزمایش بدم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادامه لیست دعای یستشیر: دعای یستشیر به نیتتون خونده شد❤️ ۲۵- @ارکیدهابی     ۲۶- @shi ...

ممنونم الای مهربون ❤️خدادامن همه منتظراروسبز کنه خداچراغ خونه همه زن وشوهراروروشن کنه،خیلی سخته انتظار😔😔😔انشالله به زودی زود خودتم مادربشی 🌹😘🙏همچنین همه

خدایاشکرت🤲🤍
منم دیروز پی ار پی کردم میگم من مواد بعد بلند شدن ازم خارج شد مگه موادو تزریق نمیکنن بعدش چقدر رو تخ ...

اره منم بلافاصله از جام بلندم کرد و برا منم خیلیش ریخت بیرون 

من یک ساعت بعد از انجام پی ار پی هم همش پیاده دنبال امپول پروژسترون میگشتم تا گیرم اومد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنونم بابت پیام راهنماییت عزیزم الهی حاجت روا بشی یعنی سبزی خوردن که کنار غذا میزارن ؟چشم عزیزم خ ...

آره سبزی خوردن مخصوصا تره که خونسازه

اصلا طب سنتی  می گه تنها چیزی که مجازه همراه غذا خورده بشه زیتون و سبزی خوردن هست 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 انشالله میگم بنظرت همین فردا که مادر شوهرم هست خوشحالش کنم  یا صبر ...

فدات نمیدونم گلم اگه مثل مادر شوهر من ب همه میگه فعلا حرف نزن تا ازمایش و بگیری خیالت راحت تر باشه😍❤

دوستان tshنرمال برا قبل انتقال باید رو چند باشه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خودت با جوجه ی خاله چطورین خوبین ؟ پتیاره خانم نیومده دیگه ؟😀

خوبم عزیزم تو چطوری نی نی خوبه نه شکر خدا نیومد🤭🤭🤭وای من تازگیا انقد پا درد دارم دستام خاب میره راه میرم پا درد میگیرم  الان گشنمه زورم میاد پاشم یه چی درست کنم پام درد بگیره باز 🥴

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 انشالله میگم بنظرت همین فردا که مادر شوهرم هست خوشحالش کنم  یا صبر ...

عزیز م خیلی مبارکه الهی به سلامت بغل بگیری نی نی های نازتو 

نه بذار جواب ازمایشتو بگیر بعد بگو

خودت با جوجه ی خاله چطورین خوبین ؟ پتیاره خانم نیومده دیگه ؟😀

ببین تو طب سنتی یه چیزی هست به اسم  گلقند  برای یبوست بارداری این رو من شنیدم تحقیق کن ببین چطوره 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)