2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم واسه جلوگیری از یبوست  صبح ناشتا شیر بخور. باغذا کاهو بخور. دوتا دونه انجیرشبا  خیس ...

عزیز دلم صبح ناشتا شیر بخورم که عالیه

ولی زود گرسنم میشه 

منم تا قرص تیروئید میخورم یکم که میگذره صبحانه میخورم

ساعت ۵ صبح 😂😐

دیگه فرصت نمیشه شیر بخورم

شیرو‌ عصر میخورم

بنظرت آلو بد نیست؟

آخه ویتامین آ داره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چیایی که فیبر دارن خیلی کمک میکنن 😘 بخور نوش جونت

😘😘😘😘

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان هیچ غافلگیری در کار نبود  جواب ازمایشمم منفی شد

😭 هر جواب منفی ای ک میشنوم غم عالم میریزه تو دلم. الهی خود خدا دلتو اروم کنه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس چرا من توی این راه قوی نشدم ضعیف شدم قلبم چندبار شکست که هر بار خودم تیکه هاشو جمع کردم چسبوندم ب ...

🥹🥹🥹🥹 عزیزدلم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت

Mehremah

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت

انشاالله به حق این روز عزیز به آرزوت برسی

♥️😘

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

sarvesahi-14

nooshabehjoon-15

houra1400-16

hasvet_17

18-گندمک11

19-داداشم

bpyk-20

21-الهه-elahe

pweroflover-22

23-پروانه21

24،-نیاز

rosev.10_25

sarayyyyy_26

happygirs_27

shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

عزیزم روز ۹ انتقالم میتونیم شیر موز بخورم؟ دارم کم کم یوبس هم میشم  ببخشید رک گفتم

سلام فاطمه جون خوبی ؟ نزار یبوست بگیریا دختر به درد ما دچار نشی خدا نکرده ،  آب و مایعات زیاد بخور روغن زیتون و زیتون کاملا بی ضرره بخور با غذا

سلام الهه جان  من خواننده خاموش هستم عزیزم منم هفته های شما بودم که همچین دردی داشتم سمت چپم ب ...

سلام عزیز دلم خیلی لطف کردی که تجربتو برام نوشتی واقعا روحیه گرفتم خدا خیرت بده ، خیلی دردش شدیده کلا به پهلوی چپ دراز کشیدم تو تخت اصلا نمیتونم تکون بخورم . فردا میرم دکتر ایشاله خوب بشه 

سلام دوستان من الان دکتر بودم و انتقالم افتاده انشالله روز شنبه 

فقط من چند روزه دارم انوکساپارین میزنم و  دیگه تموم شده ودکترم برای این چند تا انتقالم انوکسا تجویز نکرده نمیدونم فکر کنم فراموش کرده چون بهم گفت فقط روزی دوتا پروژسترون به داروهات اضافه میکنم و بقیه داروهات مثل قبل  

حالا شماها قبل از انتقال هم انوکساپارین داشتید یا نه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️