2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
من دیروز رفتم دکتر بتا 4092 بود شکرخدا دکتر سونو داخلی کرد و نوشته بود که کیسه زرد به طول 4 میلی مت ...

به به بسلامتی عزیزم مبارکتون باشه 😍 

به سلامتی بغلشون بگیری نی نی ها رو

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=293571500]پس ساك حاملگي چيه؟[/QUاول ساک بارداری بعد کیسه زرده بعد جنین دیده میشه من بارداری ها قبلم اینطوری بود میرفتم سونو اول ساک بود بعد کیسه زرده بعد جنین بعدهم ک قلبش تشکیل میشه 

همدان کدوم مرکز میرفتی؟همون امید؟

ببخشید عزیزم من نظر میدم ولی من اگه برگردم عقب هیچوقت شهره دیگه رو انتخاب نمیکنم و نظرم اینه ای وی اف فقط ‌فقط شانسیه واگذار شهره دیگه رو انتخاب نمیکردم راحتر درمان رو ادامه میدادم وهرسه ماه یکبار تو سیکل میرفتم ولی الان با اینکه یکسال گذشته هنوزم حاضر به انتقال نیستم ‌میخام قیده ۹تا جنین باکیفیت رو بزنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ببخشید عزیزم من نظر میدم ولی من اگه برگردم عقب هیچوقت شهره دیگه رو انتخاب نمیکنم و نظرم اینه ای وی ا ...

خب نمیتونی جنیناتو بیاری شهر خودتون؟

نمیدونم والا،اگه واقعا از نظر کیفی مشکل داشته باشه چی؟

به نظر منم بخواد بشه هرجایی میشه

به زودی منم مامان میشم😍
[QUOTE=293571500]پس ساك حاملگي چيه؟[/QUاول ساک بارداری بعد کیسه زرده بعد جنین دیده میشه من بارداری ه ...

عزیزم شما هم آزمایشت با ماس؟

چه روزی انتقال دادی وچندروزه؟

به زودی منم مامان میشم😍
خب نمیتونی جنیناتو بیاری شهر خودتون؟ نمیدونم والا،اگه واقعا از نظر کیفی مشکل داشته باشه چی؟ به نظر ...

میشه ولی خب ریسک داره هوایی هم اجازه نمیدن که با هواپیما بیارم تو راهم مرکزم صبح تحویل میگیرع و من ۹ساعت راه شب میرسم و اینجور جنینا خراب میشن 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خب نمیتونی جنیناتو بیاری شهر خودتون؟ نمیدونم والا،اگه واقعا از نظر کیفی مشکل داشته باشه چی؟ به نظر ...

شما که هنوز ازمایش ندادی انشالا که مثبتی به این چیزا فکر نکن !ولی من نظر شخصیم رو میگم به خدا اگه یه روزی برگردم عقب حتی به شهره دیگه فکرم نمیکنم !ایندفعه که رفتم دکتر یه دختر ۶بار شهره دیگه انتقال داده بود منفی خسته میشه میگه منکه همینجوری منفی میشم بزار بردارم جنینامو برم شهره خودم برا باره هفتم تو شهره خودش با همون جنینایی که آورده بود مثبت شد به خدا که فقط وفقط خدا باید بخاد وگرنه نه به تهرانه نه به مرکزه نه به هیچ چیزه دیگه فقط باید اون بالایی بخاد