2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
عزیز دلم برای سلامتی شما و نینی و آرامش دلت آیت الکرسی و صلوات میخونم🧿💜

ممنون فاطمه جون، ثواب این دعاها به خودت برگرده عزیزدلم  

حواسم بهت هست چندم آزمایش داری

فک نکنی به یادت نبودم

سرم خیلی شلوغه

وگرنه یاد همه دوستای نازنینم هستم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم من شیاف میزارم فورا دل‌درد میشم🤔 چیکار کنم؟ بنظرت چون عمیق میزارم اینجوریه؟ مثلا میگم عمیق ...

گلم زیاد هل نده بره بالا من میزارم زیاد نمیفرستم بالا با اپلیکاتور نزن با انگشت بزن عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست مهربونم     اگه بدونی چقد خوشحال شدم یادم بودی     الهی قربونه مهربو ...

سلام مهربون .خدا نکنه عزیزم خسته نباشی و خدا قوت . نمیتونستی شرایطتت رو بگی بهشون و حجم کارت رو سبکتر میکردن و همکارات کمکت میکردن ؟نگران نباش نی نی ها جاشون خوبه خوبه ان شاالله صدای قلب قشنگشونم میشنوی و کلی ذوق میکنی 🥰🥰🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آلا و نهال مهربونم منتظر خبرای خوبه شما هم هستیم

عزیزم خوبی؟ نینیمون خوبه حالش؟ 

قربونت برم دوستم انشالله با دعاهای شما مامانای مهربون خدا این نعمت رو قسمت من و آلا و همه ی منتظرای این تاپیک بکنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خودت در چ حالی سمیه جون؟ رفتی دنبال کارات؟

منم خوبم شکر خدا .نه هنوز نتونستم استارت انتقال رو بزنم احتمال ۹۰ درصد بیافته نیمه دوم سال چون همسرم که کمک منه سرش شلوغه گفته بزار سرم خلوت بشه بتونیم بدون استرس کارا رو پیش ببریم خودمم که درگیر دکتر و چک اب و ... هستم و آخرین ویزیت دکتر من رو بابت استرس و بیخوابیام ارجاع داد به مشاور روان و دارو مصرف میکنم که البته گفت هر زمان بخوای انتقال بدی داروهات رو تغییر میدم فعلا ببینم کی بهترین زمان میشه برای انتقالم خودمم همه چیز میزون نباشه استرس میگیرم دوست دارم همه چیز تو بهترین حالت باشه برم انتقال 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ای جونم بسلامتی عزیزم مگه سنوی ساک رفتی ؟انشاالله خبرای خوبی در راهه

نه آترین جون بهم برای 6 خرداد وقت دادن من خیلی شلوغ بودم فردا برام نوبت گذاشتن

فک کنم میشه سونو قلب دیگه

عزیزم هزینه ی آزمایش ایمنی انعقادی وکاریوتایپ چقدر شد؟

هزینه کل آزمایشا حدود 6 تومن بود بستگی به آزمایشگاهش داره بعضیاشون میگفتن نصف هزینه رو خودت باید بدی بقیشو از بیمه تکمیلی و پایه کم میکنیم اما بعد فهمیدم نامردی میکنن چون بیمه ها پول آزمایشگاهها رو دیر میدن اونا هم ریسک نمیکنن برای آزمایشای گرون یه مبلغی رو از بیمار میگیرن بقیشو از بیمه کم میکنن در صورتیکه اگه با بیمه شما قرارداد داشته باشن باید همونجا با بیمه حساب کنن

من یه آزمایشگاه رفتم تو کرج که بیمه تکمیلی آسیا رو قبول میکردن و برای کل آزمایشام 250 هزار تومن پرداخت کردم بقیشو بیمه داد.

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام مهربون .خدا نکنه عزیزم خسته نباشی و خدا قوت . نمیتونستی شرایطتت رو بگی بهشون و حجم کارت رو سبکت ...

ای جوووونه دلم که اینقد مهربونی

فعلا با خودم قرار گذاشتم تا صدای قلبشونو نشنیدم چیزی نگم

ان شاءالله فردا همه چی خوب پیش بره بتونم بهش بگم

همه چی و سپردم بخدا 

اگه بدونی من با چه وضعیتی سرکار میرم

از ساعت 5 صبح می زنم بیرون، رانندگی می کنم تا اون موقع شب

فقط فقط به خود خدا سپردم که برام نگه شون داره

الهی قربونت تو برم نازنینم ان شاءالله    

ممنون فاطمه جون، ثواب این دعاها به خودت برگرده عزیزدلم     حواسم بهت هست چندم آزمایش داری ...

عزیز دلمی انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزجانم 🫶🌈🫀

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم زیاد هل نده بره بالا من میزارم زیاد نمیفرستم بالا با اپلیکاتور نزن با انگشت بزن عزیزم 

اها ممنون

آره با اپلیکاتور میزنم🥺

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام سحر جان نه والا خیلی درد دارم مخصوصا سمت چپ ، دیشب با دکتر شیرازی مشاوره آنلاین گرفتم گفت بیا م ...

انشالله که خیره من مطمئنم چیزی نیست نگران نباش 

رفتی دکتر حتما خبربده برای خودتو و اون فسقلی شیطون ایت الکرسی میخونم انشالله چیزی نیست 

درد کمر هم داری؟ دکتر من گفت اگه دلدردت با کمر درد همراه بود خطرناکه کمردردی که شبیه دردپریودی

انشالله که خیره من مطمئنم چیزی نیست نگران نباش  رفتی دکتر حتما خبربده برای خودتو و اون فسقلی ش ...

مرسی عزیز دلم تو یه شرایطی گیر کردم فقط امیدم به دعاهای شما و عیدی امام رضاس که به خیر بگذره ، همسرم هر کاری میکنه رییسش نمیزاره بیاد بریم دکتر منم تهران نیستم نمیتونم تنها راه برم خیلی درد دارم . همش میگم ایشاله تا فردا چیزی نشه که فردا بریم ایشاله . سحر جان خداروشکر اصلا شبیه پریودی نیست دردش . کمر دردم نداره . فقط خوده دلمه