2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم اصلا نگران نباش انشالله ک مثبت میشی  منم اصلا باورم نمیشد برا بار اول مثبت شم توکلت ب خدا ...

خدایا یعنی میشه😭😭😭

ممنونم ازت..خیلی با تودلیت دعام کن

به زودی منم مامان میشم😍
نمیدونم چرا حالم انقدر بده  انقدر گریه کردم چشام درد گرفته  اگه نشه چی آخه😭😭😭 شما پن ...

گریه نکن دیگه برا نی نی بده چرا ب خودت انرژی منفی میدی عزیزم خدا بزرگه  قرار نیست ک چون بعضیا انتقال اولشون مثبت نبوده توام نشی انشالله م مثبتی توکلت ب خدا باشه و دلت قرص 🙏😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستان یکشنبه و دوشنبه که تعطیلیه رسمیه مراکز ناباروری دو روز را تعطیلن؟؟مثل رویان من قرص پرو ...

با توجه به اینکه شنیدم احتمالا شنبه هم تعطیل کنن دیگه سه روز بشه که اوضاع ناجور میشه برای شروع درمان

خدایا یعنی میشه😭😭😭 ممنونم ازت..خیلی با تودلیت دعام کن

چشم عزیزم میگن دعا نصف شب میگیره دعا زن حامله ام میگیره از صمیم قلب برات دعامیکنم ک مثبت باشی انشالله ک هیچ کسی تو حسرت بجه نمونه شما هم با همین انتقال مثبت شی من برا همه بچها انتقالی همش دعا میکنم 🙏🙏🌹🌹

منم نمیدونم چرا امشب حالم انقدر بده  میبینم همه میگن بار دوم یا سوم مثبت شدن😭😭 منم اولین با ...

وای دختر این چه فکریه می‌کنی 

معلومه که مثبت میشی لطفاً از این فکر های مسخره بکش بیرون

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن     @zhiyan74     هرشب چراغ اینجا رو روشن نگه میدارین و ...

الهی قربونت برم 🥹😘😍

ممنون از لطف بی کرانت💜🩷

انشالله که رو‌سفید باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

با توجه به اینکه شنیدم احتمالا شنبه هم تعطیل کنن دیگه سه روز بشه که اوضاع ناجور میشه برای شروع درمان

نمیدونم عزیز دلم

ولی انشالله که پریود نشی تو تعطیلات 😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40