2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
سلام دوستای مهربون بیاین امشب هرکه چنتا آیت الکرسی بخونیم برای مثبت شدن ژیان و یکی دیگه از دوستامون ...

من ۲ تا خوندم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😭😭😭 الهی دورت بگردم انشالله امام رضا حاجتروات کنه عشقم چه شب عزیزی برام دعا خوندی  الهی ...

الهیی قربووونت برم عزیز دلم😘😘❤️❤️ بیا بغلم خاله جون🤗🤗🤗

الهی من اشک شوق بریزم برا مثبت شدن و بعد ۹ ماه زایمانت😍🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلاخره اومدی 😍 خیلی وقته منتظرم 

الهی دورت بگردم 🥺 ببخشید دیر اومدم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهیی قربووونت برم عزیز دلم😘😘❤️❤️ بیا بغلم خاله جون🤗🤗🤗 الهی من اشک شوق بریزم برا مثبت شدن و بع ...

🥺🥹

خاله واسم دعا کن 

امشب حالو هوام فرق داره دلم بارونیه..

مرسی که هستی خاله ی قشنگم🫂💙

امیدوارم دریای زندگیتون

پر از امواج زیبای سلامتی

آسمون دلتون خالی

از ابرای غم و ناراحتی

و ساحل عمرتون

پر از ماسه هاي‌ برکت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥺 به تو از دور سلام به سلیمان جهان؛ از طرف مور سلام به تو از دور سلام دل من واسه زیارت میزنه ...

😭😭😭 خیلی زور زدیم تعطیلات آخر هفته رو بریم مشهد نشد😭 ان شاالله از همین جا سلام هممون رو امام رضای رئوف میشنون و نگاه پر مهرشون رو بهمون میندازن که معجزه ها می کنه😭😭😍❤️

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت

ریحانه جان امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت عروسکای قشنگت.که انتقالت موفق و جوجه هات بسلامتی بیان تو آغوشت 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

mehremah-13

sarvesahi-14

nooshabehjoon-15

houra1400-16

hasvet_17

18-گندمک11

19-داداشم

bpyk-20

21-الهه-elahe

pweroflover-22

23-پروانه21

24،-نیاز

rosev.10_25

sarayyyyy_26

happygirs_27

shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

😭😭😭 خیلی زور زدیم تعطیلات آخر هفته رو بریم مشهد نشد😭 ان شاالله از همین جا سلام هممون رو امام رضا ...

🥺🥺🥺

انشالله با نینی بری پابوسش

من یه سال تولدشون حرم بودم خیلی صفا داشت 🥹

انشالله قسمتت بشه بری 

با نینی هات😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺🥹 خاله واسم دعا کن  امشب حالو هوام فرق داره دلم بارونیه.. مرسی که هستی خاله ی قشنگم🫂💙 ...

قربووونت برم عزیز دلم😘❤️ منم امشب دلمو چشام بارونیه. ان شاالله به حرمت امام رضا ع چند روز دیگه حال هممون از ذوق مثبت شدنن همتون عاااالیه عالی میشه. برا اروم شدن دلت ایه الکرسی می خونم عزیزم

🥺🥺🥺 انشالله با نینی بری پابوسش من یه سال تولدشون حرم بودم خیلی صفا داشت 🥹 انشالله قسمتت بشه ب ...

قربووونت برم عزیزم. 😍😍

ان شاالله همچنین🤩

قربووونت برم عزیز دلم😘❤️ منم امشب دلمو چشام بارونیه. ان شاالله به حرمت امام رضا ع چند روز دیگه حال ...

🥺🫂

بیا بغلم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من امروز روز ۱۴ سیکلم بود. الان ک اومدم دراز کشیدم شدیداااا پهلوهام درد می کنه و تیر می کشه جوری ک اشک چشام در اومد.

قسمت تخمدان ها نیستا . بالاتر از اون ناحیه پهلوهامه. این دردا میتونه مربوط ب تخمک گذاری باشه؟ همیشه دردای تخمک گذاریو متوجه میشم ولی اون پایین تر بود

🥺🫂 بیا بغلم :)

😘😘🤗❤️

بچه ها من امروز روز ۱۴ سیکلم بود. الان ک اومدم دراز کشیدم شدیداااا پهلوهام درد می کنه و تیر می کشه ج ...

خاله جون دور از جونت سنگ کلیه نداری؟

دور باشه ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاله جون دور از جونت سنگ کلیه نداری؟ دور باشه ازت

نمیدونم والا. تا حالا چون نداشتم نمیدونم چجوریه علایمش🥴

نمیدونم والا. تا حالا چون نداشتم نمیدونم چجوریه علایمش🥴

منم نداشتم 

ولی میگن درد بدیه ،

حتی نمیدونم علایمش چیاس راهنمایی کنم

انشالله که اون نباشه 🧿💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40