2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
چ خبرته این همه بی بی چک خریدی یکی هم واسه من بفرست😂  خدای ماهم بزرگه ایشالا مثبت بشیم و خلاص ...

تا داروخونه راهی نیس

انقد خسته شدم و کمر درد گرفتم که حد نداشت

بعد من نمیدونم چرا از دیشب هر طوری که بخوابم بازم کمر دردم

یعنی کمرم انقد منبع درد شده بقیه دردام به چشم نمیاد

خخخ میخوام هر روز بزنم 😍

به امید خدا قبل آزمایشم مثبت بشم میخوام سعیدو قافلگیرش کنم

امروز تو داروخونه چشمم ب پستونک خورد خیلی قشنگ بود هی خواستم بخرم 

نخریدم ، گفتم شاید مارکش خوب نباشه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بعدازظهر نمیشه من برم جواب آزمایشم رو بگیرم ببرم پیش دکتر  خیلی استرس دارم    

دیگه استرس چرا🥹

ای بابا انقد به خودتون و نینی ظلم نکنید 

استرس اصلا خوب نیست نفسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

توکل به خدا به حق امام رضا ان شاالله همه منتظرا دلشون شاد بشه 

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤪🤪🤪 وای بخدا انرژی دارم چرا اینجوری برداشت کردین از پیامم من کلی گفتم.. از اول انتقالمم دارم ه ...

اره عزیزم من با خوندن پیامات کلی انرژی خوب میگیرم انشاالله تا آخر بارداری اینجوری بمونی 😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب خداروشکر انشالا ازین ب بعدشم خوب پیش بره  الهی ک همیشه حالت خوب باشه

فداتشم 😍😘

سعید اومد مثلا خونه رو جارو کنه زد جارو برقیمو شوند☹️😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه استرس چرا🥹 ای بابا انقد به خودتون و نینی ظلم نکنید  استرس اصلا خوب نیست نفسم

نمیدونم از بس جو کلینیک بارداری که میرم بده 

خیلی استرس زاست

خیلی بد رفتاری میکنن 

کلا اصلا تمرکز ندارم اصلا نمیتونم کار کنم دلم میخواد زود برم دکتر 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
😄😄😄 دورت بگردم تو دیگه خیلی بی‌خیالی ولی خوب کردی اینجوری انتظارت زود تموم شد من هنوز یک هفته ...

والا انقدر منفی میشدم بدون دلیل دیگه امیدی نداشتیم🤣 (البته ivf اولين بارم بود . دو تا iui منفي به فاصله ۶ ماه داشتم قبلش و کلا ۳ سال اقدام با ناباروری بی علت داشتم) یه بار تو دوره امپولای قبل انتقال رفتم مسافرت یه بارم تقریبا ده روز بعد انتقال 🙈 هر کدوم چهار ساعت تو راه حدودا. 

بخواد بگیره می گیره 😄 اما توصیه نمی کنم به کسی، حتما بمونید خونه عین بچه ادم استراحت کنید 👊👊👊

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چرا منفی مگه ازادسازی نزدی ؟

خب یه هاله خیلی کمرنگ داد 

ولی تا دو دقیقه اول منفی شد

پروانه جون میگم چرا انقد هاله کمرنگه؟ مگه نباید بخاطر آمپول پر رنگ بشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا داروخونه راهی نیس انقد خسته شدم و کمر درد گرفتم که حد نداشت بعد من نمیدونم چرا از دیشب هر طوری ...

حسم از روز اول میگه شما مثبتی 

منم کمر درد داشتم و بیحالی و خستگی خیلی زیاد

هنوزم همش دلم میخواد فقط بخوابم و خستم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
دارم میگم امید دارم چه فاز منفیی حتما باید زبونم رو دربیارم برات🤪 امسال برام خیلی سال خوبی ...

ایشالله با خبر باردار شدنت و به دنیا اومدنش تو همین امسال خوشیتون کامل کامل بشهه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
خیلی بده که هیچکس نمیدونه  هم تحمل نگفتنش خیلی سخته  مخصوصا به خانواده ها هم اینکه مثلا ...

فداتشم 😍 مواظب باش استرسم از خودت دور کن

من همه میدونن این نگرانم کرده 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم من با خوندن پیامات کلی انرژی خوب میگیرم انشاالله تا آخر بارداری اینجوری بمونی 😍🙏

😘😘😘

قربونت برم عزیزکم 🩵💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40