2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
فردا تولد امام رضاس ناامیدمون نکن 😞😞😞😞😞من نذر امام رضا کردمش ازخودش میخامش.....

وای دختر چقدر تو به خودت استرس میدی😄

امروز برو آزمایش

مطمئنن مثبتی

فقط بتا کمه ، لطفاً استرس بتارو دیگه نگیری 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی به حس طفل شش ماهه امام حسین ع باردار بشی همین ماه  دیگه دنبال ivf  نری مشکل همسرتون ...

حس: حق 

کیبرد گوشیم خودش واژه هارو تغییر میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو بشم برای کلسیم اگه از سردی لبنیات میترسی چرا گرمشون نمیکنی مثلا پنیر روش روغن زیتون بریزی ی ...

اره خیلی بلغمم زیاده کلا حذف کردم دیگه نمی‌دونم چرا اینجوری بدنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدای تو بشم برای کلسیم اگه از سردی لبنیات میترسی چرا گرمشون نمیکنی مثلا پنیر روش روغن زیتون بریزی ی ...

تو که عزیزمی خدا نکنه گلم 😘😘😘😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم روزی ۱۰تا دونه بادوم درختی بخور  مرتب جا همه لبنیاتو پر میکنه واست

یه دنیا ممنون انشاالله امروز میرم دکتر جواب قندم و نشون بدم میخرم گلم بازم ممنون

هنوز نزدم

اگه استرس میگیری باهاش اصلا نزن

چون استرس خوب نیست واست

انشالله مثبتی 

من دو روز عقبتر از شماهستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها تو راهم دارم میرم دکتر دعا کنید برای نی نیم 

عزیز دلم برای سلامتی شما و نینی آیت الکرسی میخونم 🧿💙

انشالله که مشکلی نیست و حالتون خوبه 😍🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردا تولد امام رضاس ناامیدمون نکن 😞😞😞😞😞من نذر امام رضا کردمش ازخودش میخامش.....

ای خدا سال دیگه همه مون بچه بغل بریم حرم چی میشه دست تو کاری نیست که یه نظر به همه مون بکن دنیا دلخوشی های داشت و داره که ما ازش گذشتیم تو هم این فسقلیا رو به ما ببخش به حق امام رضا که برات عزیزه🙏🙏🙏🙏😍😍😍

انشاالله موفق باشی جونم  منم امروز رفتم آزمایش قند دوساعته دادم دکترم آزمایشات قبل و نگاه کرد ...

انشالله نتیجه رو ببینی عزیز دلم😍🧿

اگه از نظر جسمی و روحی کم نیاریم ، قطعا مالی کم نیاریم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میترسم بزارم منفی بشه هفته دیگه میرم آزمایش 

من ۱۶ باید برم شما چندم؟

امروز ۷ انتقالم🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله نتیجه رو ببینی عزیز دلم😍🧿 اگه از نظر جسمی و روحی کم نیاریم ، قطعا مالی کم نیاریم🥲

سلام مامان پاتمه خوبی یکم دلم گرفت دیگه واقعا کم آوردم انشاالله خدا باز مثل همیشه کمکم میکنه 

عزیزم بحق این اذانی که می‌شنوم و بحث امام رضا همه تون مثبت بشین فاطمه تو هم جزءشون 

خوبه که اینجا هست