2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام خانومت من امروز با انتقالم روز ۱۳میشم. بی بی چک گذاشتم فقط هاله س از روز۸گذاشتم فقط هاله س چرا ...

ای بابا. بیا فردا هردوتامون بریم آزمایش بدیم 

شما ک هاله انداخته دیگه نگران چی هستی 

زود زدی عزیزم ایشالله چند روز دیگه دو تا خط میوفته

می‌دونم عزیزم سوالم اینه چرا هاله ای که بخاطر آزادسازی داده پر رنگ نیست؟ آخه ساعتی ام بخوام حساب کنم ۱۳ ساعت از hcg گذشته بود که من بیبی زدم 

الان هاله اش با چشم به زور دیده میشه🤔

قبلا چند سال پیش زده بودم آزاد سازی رو بعد چند روز قشنگ بیبی چکم رنگ گرفته بود ولی باردار نبودم🤔

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی بوده که تا روز یازده انتقالش هیچ علامتی نداشته باشه و باردار باشه؟من هیچ فرقی نکردم حتی ی ...

آره همین دیشب مامان محمد اومد گفت مثبت شده😍

و هیچ علایمی نداشته 

تازه سرما ام خورده بوده دارو مصرف میکرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم انشاالله 16 خرداد سونو دارم  التماس دعا

شما و اترین جون باهم هستید 

ولی آترین نوبت گیرش نیومد ۱۸ می‌ره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانومت من امروز با انتقالم روز ۱۳میشم. بی بی چک گذاشتم فقط هاله س از روز۸گذاشتم فقط هاله س چرا ...

میگم مگه هاله ها پر رنگ تر نمیشه نسبت به قبلی ؟

بعدشم که داری میگی hcg  نزدی 

چرا انقد خودتو عذاب میدی؟

هر بیبی چک رو با ۲۴ ساعت فاصله شون چک کن ببین از قبلی پر رنگ تر شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام سهیلاجان پرولوتون از کجا پیدا کردی؟ من هرجا رو گشتم نداشتن آخر سپردم از کربلا برام بیارن. چر ...

سلام 

شوهرم رفته بود یه داروخونه تو کرج،متصدی داروخونه گفته بود همین چند تا دونه ر داریم و دیگه هم تولید نمیشه!!!! شوهرم تقریبا تا آخربارداری م حساب کرده بود حدود۱۵ تا خریده بود و همونقدرم داشتن فقط.و تاریخ اقضاشون هم تا آخربارداری منه!!!! دونه ای پانزده هزار وخورده ای به صورت آزاد خریده بود.   

بااینکه خیلی آروم و عمیق تزریق میکنیم اما جاش گوله میشه و میخاره🙃یعنی میخاره هااااا!!! باید مثل پسرعمه زا،همش دستت به پشتت باشه😂😁

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من الان تو بارداری شدم مثل شما. قدم ۱۶۰ حدودا وزنم قبل بارداری ۵۴ بود. الان شدم ۵۹

خوش به سعادتت!!!! چیکار کردی فقط۴کیلو اضاف کردی تا الان؟؟? من که داعم گشنمه و ضعف شدیددارم همش درحال خوردنم.

تازه ضعفم فقط با خوردن نوشابه و آب قند از بین می‌ره!!! من تا الان ۴ کیلو ونیم اضافه کردم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستان من از دیروز کل شکمم درد میکنه ، انقباض نیستا . یه درد خفیفه تو کل شکم دست میزارم شدید میشه یا تکون میخورم . تجربه ای دارین ؟ هفته ۲۰ هستم ۱۸ روزه سرکلاژ کردم استراحتم 

می‌دونم عزیزم سوالم اینه چرا هاله ای که بخاطر آزادسازی داده پر رنگ نیست؟ آخه ساعتی ام بخوام حساب کنم ...

سلام فاطمه جون یه سوالی داشتم عزیزم

من 28 اردیبهشت hcg زدم میشد پنج  شنبه

چهارشنبه جمعه و شنبه اقدام داشتم 

فردا بی بی بزنم معلوم میشه یا تا شنبه صبر کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم

راستش من استفاده نکردم عزیزم  ولی تو این لوله ها هست انگار🤔 ( همون که اسمشو یادم رفته) باز ن ...

شیاف چند استفاده میکنی میشه اسمشو دوزشو برام بفرستی روزی چند تا میگن ژل تاثیرش کمه تو خودت عوضش کردی یا دکتر برات عوض کرد

وآقای مرسی عزیزم 🥰🥰 دکتر رفتم برای ۲۱ خرداد وقت سونو بهم داد گفت تا سونو نکنه معلوم نیست چنتاس

عریزم خیلی عالیه بتا انشالا که دوقلو هستن گلم انتقال اولت بود؟میشه بگی دلیل باردارنشدنت چی بود که ای وی اف کردی؟

وآقای مرسی عزیزم 🥰🥰 دکتر رفتم برای ۲۱ خرداد وقت سونو بهم داد گفت تا سونو نکنه معلوم نیست چنتاس

عزیزم مبارکهههه، علائمت چی بود؟من فقط سمت رحمم تیر خیلی خیلی ریز میکشه همین

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘