چشم
راستشو بخواین من هر غذایی رو میخوردم ولی به اندازه مثلا داخل برنج شوید یا زیره میزاشتم . سعی میکردم چیزای مقوی و ارگانیک بخورم از روغن زیتون گرفته تا تخم مرغ محلی ، کره گوسفندی محلی ، روغن گوسفندی ، خرما ، بادام ، پسته ، نخود ، کشمش قبل انتقالم یه مدتی هر روز شیر میخوردم ولی بازم چون سرد مقدار کمی داخلش دارچین میریختم . عسل طبیعی ، ژل رویال
و چیزی که از همه مهمتر حذف تمام فست فودیا ، سرخ کردنیا ، تنقلات مثل چیپس ، پفک ، نوشابه ، دلستر ، کیک شکلات و شیرینی
حتی قند هم با چای نمیخوردم تو دوران انتقالم چای رو کلا حذف کردم چون مایعات بدنم کم نشه به جای چای آبجوش میخوردم
ببینید چیزی که برام خیلی ترکش سخت بود حذف شیرینی جات بود من خیلی به شدت عاشق چیزای شیرین بودم از وقتی که ترکشون کردم یه ۶ ماهی میشه الان اگه ببینم هم میلم به سمتشون نمیره
حتی بستنی که اینقد عاشقشم به خاطره قندش نمیخورم
به جاش قند سالم میخورم قبل از انتقال بیشتر وقتا سیب هویج میخوردم که بعدش هویج حذف کردم فقط آب سیب میخوردم همیشه در نظر داشتم هر میوه یا غذایی که دارم میخورم آیا برام فایده داره یا نه میگن تو دوران انتقال رژیم خاصیو در نظر نمیگیرن من به این اعتقاد دارم که هر چیزی میتونیم بخوریم ولی به اندازه
یه نکته مهم که من خودم تازه متوجه شدم تو دوران انتقال یا حاملگی مصرف ماهی ممکن ضرر داشته باشه به خاطره جیوه