2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

خداااا تیکرشو😍😍😍😍😍💋💋

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روزا زیاد میرم،شبا هم یه بار همون برای وضو

عه من تقریبا ۳ بار..

ولی درحال انفجارم ها😁

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من همش دوست دارم لک داشته باشم 🥲 به امید خدا شما مثبتی😍 میگم عزیزم اولین لکت رو کی دیدی؟ درد هم ...

نمیدونم والا با این لک هایی که دیدم ی کم ناامید شدم 

اخه فردایی اینا که مثبت شدن کلا ی بار لک دیدن و ادامه دار نبوده فکر کنم

اولین لک رو روز هفت انتقال دیدم ترشح قهوه ای رنگ خیلی کم داشتم 

عزیزم خدا کنه اینجوری باشه که میگی  توکل بخدا🤲

اره درد گاهی وقتها دارم زیردلم سمت چپ

عزیزم من بدون قرص پریود نمیشم اخرین پریودمم ۷ اردیهشت با قرص بود

الهی و ربی من لی غیرک
عه من تقریبا ۳ بار.. ولی درحال انفجارم ها😁

فاطمه جان روز آزمایش تو روز هیسترو من هستش دعا میکنم همه کسانیکه این روز ،روز مهمی براشون هست خدا شادشون کنه انشاالله و می‌کنه🙏🙏🙏😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم والا با این لک هایی که دیدم ی کم ناامید شدم  اخه فردایی اینا که مثبت شدن کلا ی بار لک ...

عزیزم من دو روز اول چنان لک قهوه ای دیدم که نگو بعد یبوست هم شده بودم اما نگران نباش بدن هر کی یه جور متفاوته یکی اصلا احساس پری تو تخمدان و شکمش نمیکنه یکی حالت پریودی داره یکی لک میبینه یکی سینه هاش حساس میشه مثبتی به امید خدا 🙏🙏🙏😍

منم تازه یاد گرفتم چند بار نوروبیون زدم درد نداشت دیشب پروژسترون زدم موقف تزریق درد نداشت ولی ی ساعت ...

آخی عزیزم  حوله داغ یا کمپرس سرد خوب نیست بذاری روش؟ 

من موقع زدن نوروبیون درد داشتم چون خیلی اروم مواد رو خالی کردم ولی یکی دو دقیقه بعدش کاملا اروم شد 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من روزا زیاد میرم،شبا هم یه بار همون برای وضو

عه من تقریبا ۳ بار..

ولی درحال انفجارم ها😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ازمایشم منفی شد 😔

عزیزم 🫂🥺🥺🥺

من ازمایشم منفی شد 😔

انشاالله به زودی جاشون سبز بشه و بارداری راحتی داشته باشی 🫂🙏🙏🙏آدم میمونه چی بگه سخته می‌دونم 

دقیقا من همش خودمو چک میکنم که لک قهوه ای ببینم☹️

منم ندارم ، دل‌درد هم هستم ولی ندارم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40