2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

سلام عزیزان..من چندروزه درگیر مهمونی و مهمون بازی بودم وقت نکردم بیام...امیدوارم همگی خوب و خوش باشید و فاطمه جان ک انتقال داشتن به حق این روزها جواب بگیرن ..آترین جان و بقیه دوستان باردار،،بارداری خوب و بی دغدغه ای رو سپری کنن ...چشم انتظارام الهی حاجت روا باشن ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلهه جون کسی خبر ندارن شوهرم دوشیفت سر کاره البته تو خونه باشه نمیزاره وقتی نیست غذا میزارم کارای سب ...

🥺 منم دوست ندارم به کسی بگم 

ولی همینکه جواب آزمایشم مثبت بشه کل خاندانمون باخبر میشن از ذوقشون

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزان..من چندروزه درگیر مهمونی و مهمون بازی بودم وقت نکردم بیام...امیدوارم همگی خوب و خوش باشی ...

دورت بگردم من مهربون😘😘😘

خوشحالم که بهتری..

انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم.تو حالت عادی هم آدم دست پخت دیگران دوست داره مامان خواهرم نداشتن ویار ممکنه من بشم ؟

دیگه شانسیه گلم منم خاهرم نداشت من داشتم گلاب ب روت بالا نمیاوردما ولی هیچ چیزمنمیتونستم بخورم از غذا ها خودم متنفر بودم از غذا ها بقیه هم اگه بو بهم نمیخورد میخوردم خونم اپارتمانیه همش غر میزدم چرا همسایه هاغذاشون بو گند میده 😑😑کلا بو ادکلنم حتی دوست نداشتم عطر و ادکلنا شوهرمو قایم میکردم نزنه 

بلاست برات انتقال دادن  چون کامپکت میشه ۴روزه

پروانه کامپکت ربطی به چهار روزه ندارن جنینای من سه روزه ۸سلولی فریز شدن.همون روز انتقال صبح خارج کردن دکتر ساعت ۱۰امد تو همین فاصله کامپکت شدن.بعضی جنیان زوتر از ۵روز بلاست میشن 

یا خود خدا همینحوریشم گنده دماغم ،چ🥹😀 الهی سالم باشه اونشم می‌گذره عزیزم 

ممنونم گلم اره میگذره من کور شم برا شوهرم انقد اذیتش میکردم همش میگفتم بو میدی حالا بو هم نمیداد شایدا من از بو بدم میومد میرفت حموم بازم میگفتم نزدیک من نشو 😑😑😑😑ولی خب یک ماه بود شکر خدا خوب شدم 

به خشک گرفتی از کی میخوری منم میخوام بخورم شاید فرجی بشه

آره به خشک از مادرشوهرم گرفتم

از روز اول انتقال میخورم

اگه به تازه ام پیدا کردی خیلی خوبه ، خورشت درست کن بخور

من صبحانه ام مربا به میخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خشک گرفتی از کی میخوری منم میخوام بخورم شاید فرجی بشه

جنینت خوبه ولی استرست بالاس 

رو استرس کار کنی انشالله به امید خدا مثبت میشی

من نمیدونم چم‌ شده ، اصلا حسو حال قبلا رو ندارم 

حالتم یه جوریع که انگار انتقال ندادم 🙁

دوست دارم روزا زود بگذره تا روز آزمایشم

بیبی ام که نخریدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سرکارم آسانسور داره ولی خونمون پله داره و من مجبور بودم برم و بیام تو طول روز ولی خب خیلی مراعات کرد ...

عزیزم مامان شدنت مبارکه🥰🥰

الهی که ۹ماه رو به خوبی وخوشی بگذرونی 

برای ما انتقالیا هم خیلی خیلی دعاکن 

به نظرمن مزیت شاغل بودن اینه که روزا خیلی زودتر براتون سپری میشدن

به زودی منم مامان میشم😍