2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آزمایش دادم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود بتا ۴۰۰ بود  کسایی که اطلاعات دارن  بتا خ ...

مبارکهههههههه😍😍😍😍😍😍😍

واقعا خدابراتون معجزه کرد😍😍😍😍😍😍

خدایابه امیدخودت🌺
من هشتم میرم سنو میشم و روز انتقالمو تعیین میکنن..هرتاریخی روز  انتقالم بود یروز قبلش سرم رو تز ...

سلام ماهور جان اسم دکتر غدد تون چیه که سرم رو نوشت برات؟برای تایید بیمه ش راحت بودی؟

سلام ماهور جان اسم دکتر غدد تون چیه که سرم رو نوشت برات؟برای تایید بیمه ش راحت بودی؟

پری جون ببخشید من تو برگه ی تاییدیه ی جنینم نوشته سه روزه من فکر کردم ۴ روزس ده سلولی گریدشم آبه نظرت خوبه

پری جون ببخشید من تو برگه ی تاییدیه ی جنینم نوشته سه روزه من فکر کردم ۴ روزس ده سلولی گریدشم آبه نظر ...

واسه سه روزه ده سلولی خیلی خیلی عالیه اونم گرید آ مطمئن باش میگیره👍🏻😍

دمنوش چی میخوری

دمنوش به شنیدم خیلی خوبه 

تو گوگل هم بزنی میاره

بعد خب ما که چایی نمی‌تونیم بخوریم جای گذین کردم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه پست تو اینستا دیدم خیلی دگرگون شدم🥹

دخترا حاجتی دارید از بیبی فاطمه زهرا س بگیرید

۱۳۵ بسته نمک نذر کنید ،( عدد امجد شون هست)

با یدونه حدیث کساء

حاجت گرفتید بخونید و پخش کنید🕊️🤍

دست رد به سینه کسی نمیزنه

من خودم تاحالا چیزی رو نخواستم ازشون😭 ولی اینبار...

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️