2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
نه عزیزم اتفاقا من برای تخمک کشی تو همه ی دورهام الدی داشتم. البته منم قبلاً که لترزول با کلومفبن م ...

سلام مامان خانومی. خوبی الحمدلله؟ انشاالله جوجه ها جاشون گرم و نرمه و سلامتن.مرسی عزیزم از پاسخت. بعد کیست که داشتین پریود نمیشدین شما؟ دو ماه ال دی برام نوشته. در هر حال چاره ای هم نیست از لحاظ هورمونی به هم ریختم باید درست بشه

آره دورت بگردم😍♥️ تازه رسیدم خونه

ای جووووونم به سلامتی   و با امید بهترین نتیجه 

مبااااارکت باشه مامان خانوم، قدمشون پر از برکت، رزق روزی و محبت ان شاءالله

چند تا انتقال دادن فاطمه جون

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای قشنگم امروز حالم خوب نیست از اون روزاست که دلم فقط گریه میخواد روز ۱۰ انتقالم یکم استر ...

عزیزم حق داری این دوران واقعاً ادم دیوونه میشه

اما پایانش خوشیه.الهی با بتای تپلی بیای خوشحالمون کنی 🤲🤲🤲

خب خب نوبتی ام باشه نوبت تعریف کردنمه 😍😂 اول یه تشکر ویژه و کلی کنم ازتون بخاطر این همه انرژی مثب ...

اااای جوووون دلم😍😍😍😍 ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🤩🤩 ان شاالله ۹ ماه مهمون دل مامان پاتمه باشن و بعد بیان بیرون مث خودش با شیطنتاشون مامانو اذیت کنن😂😍😍🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
متولد چه فصلی اینقد اخلاقات شبیه من😅😅 منم به خاطره همین چیزا اینبار اومدم خونه خودمون موندم از بس ...

من دی ماهم عزیز دلم

اوووووف نگو 

انقد ناراحت شدم سری قبلی که خانوادم و خانواده همسرم گریه میکردن برا منفی شدنم..

اینبار به کسی نگفتیم ، ولی شوهرم میگه به مامانت بگو 

اما خب اون میره سرکار دوست ندارم اذیتش کنم🥲

شوهرمم ماشاالله قربونش برم هیچی بلد نیست ، حتی نمیتونه یه لیوان آب بیاره 😂😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به سلامتی انتقال دادی؟شایدم گفتی من ندیدم

اررررررره عزیز دلم😍😘

دوتا کنجد آوردم تو خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من دی ماهم عزیز دلم اوووووف نگو  انقد ناراحت شدم سری قبلی که خانوادم و خانواده همسرم گریه میک ...

ب نظر منم نگو. مگه اینکه لازم بشه.من این دفعه برم تمام تلاشمو می کنم هیشکی نفهمه.

آااااخ همسر منم هیچی بلد نبود😂 یکی یکی براش توضیح میدادم انجام میداد. یک ماکارونی ای پخته بود انگشتاتم بخوری😋😋😋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
متولد چه فصلی اینقد اخلاقات شبیه من😅😅 منم به خاطره همین چیزا اینبار اومدم خونه خودمون موندم از بس ...

عزیزم. خدا حفطشون کنه برات. و سایه همه پدر مادرای گل مستدام. انشاالله اینبار سورپرایزشون میکنی. چند وقت پیش فکر میکردم که خانمهای دیگه تازه بعد مدتی با خجالت خبر بارداریشونو به پدرشون میدن اما ما و امثال ما دیگه خجالت یادمون نمیاد و بنده خدا ها از اول پروسه تا اخرشو میفهمن و دست به دعا هستن. قطعا خدا پاداش تحمل این سختی را برا همه در نظر میگیره

ای جووووونم به سلامتی     و با امید بهترین نتیجه  مبااااارکت باشه مامان خانوم، قدمشو ...

😍😍😍

الهی مادر فداشون بشه دوتا هستن

۵ روزه ولی کامپکت

یکی گرید a یکی گرید ab

۶ تا جنین ذوب کردن تا این دوتا در اومد😍😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خب نوبتی ام باشه نوبت تعریف کردنمه 😍😂 اول یه تشکر ویژه و کلی کنم ازتون بخاطر این همه انرژی مثب ...

عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍 انشالله که این دفعه نتیجه میگیری 

برای سرفه فرنی بگو همسرت درست کنه با نشاسته و شیر برات خیلی خوبه

راستی اذیت نشدی؟ جوجه هات بلاست هستن؟

اذیت که اینسری خیلی بهتر بودم ...

چون قبلا هم گفته بودم من از اسپکولوم ترس دارم

حالا نمیدونم بخاطر قرص پیروکسیکام بود یا خیلی خوابم میومد شل بودم تقریبا 😃

ولی همینجوری ام می‌گفت شل کن

نه خدارو شکر اذیت خاصی نشدم 

فقط سرفه زیاد کردم بعد انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40