2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم منم یک دوره بعد از پانکچر که می خواستم برم توی سیکل انتقال روز دوم پریود ضخامتم 6 بود بع ...

سلام عزیزم ممنون که حواب دادید ، من ماه قبل هیسترو شدم گفتن پولیپ دارم بعد عمل کردن گفتن اشتباه تشخیص دادن پولیپ نیست ، الان واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم ، چون از شهرستان میرم تهران خیلی رفت و آمدم زیاد و سخت شده ،گفتم شاید راهی باشه ضخامت کم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای عزیزم گریه چرا ؟  آزمایش پرولاکتین داشتی فقط؟

ایقد درد اورد ک خون گرفت..بخدا انگار سوزنو زد تو گوشت بدنم و فشار میداد..فقط پرولاکتین و تیرویید داشتم..خودم ازاد دارم ازمایش میدم..چون این ماه انتقال داشتم خواستم خودمو چک کنم

خیلی ازت ممنونم اینقد کامل در مورد تامین اجتماعی توضیح دادی چ پوستی از آدم می کنن تا بخوان مرخصی تا ...

خواهش میکنم عزیزم.انشاالله که با مرخصیت موافقت میکنن. واقعا سخته با این حجم از استرس سر کار هم بری.

پس دیگه نمیذارن که پنج روز بلاست بشه چون سه روز تو فریزه میذترن دو روز دیگه تا ب بلاست برسه درسته ؟ ...

بله دوستم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم ممنون که حواب دادید ، من ماه قبل هیسترو شدم گفتن پولیپ دارم بعد عمل کردن گفتن اشتباه تشخی ...

کاری نکردم عزیزم

رویان عمل کردین؟ پس اگه پولیپ نبوده چی بوده؟

جواب آزمایشگاه چی بود؟

بازم گریم گرفت🥲😂 فکر کنم عوارض دارو های هورمونیم داره شروع میشه ممنونم بابت دعای قشنگت و مرسی ...

ی بار نوشتم پاک شد 😭

اره عزیزم عوارض دارو هست منم واسه قرص LD اینطوری بودم اشکم دم مشکم بود 

خداروشکر الان زندگی خودت خوبه ظاهرا 

از خدا میخام ب بهترین شکل ممکن زندگی داداشتو براش بچینه 

غصه نخور ولی هواشو داشته باش بزار بفهمه پشتشی

خدا شاهده منم تو زندگی زناشوییم مشکلات زیادیو پشت سر گذاشتم ینی شاید کس دیگه ای جای من بود طلاق میگرفت ولی من حتی ی روزم قهر نرفتم خونه مادرم و نزاشتم کسی بفهمه 

ولی شکر خدا الان خوبیم 

شوهرم الان همش بهم میگه تو خیلی قوی هستی من مث تو نیستم 

اخه قبلا نازک نارنجی بودم 🙈

مشکلات ادمو قوی میکنه تازه تو،تو سن کمتر و مشکلات بیشتر صد در صد قوی تر هستی و ی مادر و ابجی خوب 

حس خیلی خوبی نسبت بهت دارم 😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم.انشاالله که با مرخصیت موافقت میکنن. واقعا سخته با این حجم از استرس سر کار هم بری.

ان شاءالله

فعلا مجبورم بیام چون دیگه بهم مرخصی نمیدن

استرس از همه چیز بدتره

توی اداره، کار بدون استرس معنا نداره متاسفانه

خودم و فرشته مو سپردم به خدا، خودش نگهدارش باشه

بازم ممنون از وقتی که گذاشتی  

كشتم خودمو تا آپلود شد 😣

دیده نمیشه عزیزم

باید با لینک بزاری 🥲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️