2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
سلام برا منم سواله مثلا جنین ک سه روز باشه ک فریز هستش وقتی میخچان انتقال بدم از تو فریز ک در اوردن ...

بستگی داره که بلاست فریز کنن یا دو ،سه روزه

دقیق مطمئن نیستم ، فکر کنم اگه ۳ روزه فریز بشه ۲ روز میخواد تا بلاست بشه

شایدم اصلا ربطی نداشته باشه و به تعداد سلول هاش بستگی داشته باشه😁

می‌دونم ذهنت رو بیشتر درگیر کردم🤪

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥺🥺🥺 من جنبه ندارم ها بغضی شدم 🥲 ممنون جانِ دلم💙🩵 میدونستی چشام دروغ میگن🤪🤪🤪 ...

خدا خفت نکنه  

شیطنت ی چیزه بی ریایی ی چیز دیگه

تو به شدت ساده و بی ریایی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خفت نکنه     شیطنت ی چیزه بی ریایی ی چیز دیگه تو به شدت ساده و بی ریایی

بزار یکم معدب باشم

☺️☺️☺️☺️☺️

مثلا مث این استیکره

قربونت برم قطعا خودت خوبی که خوب میبینی 😘😘😘😘

خدا جوجوتو حفظ کنه برات مهربونم🥹🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سوال مهم میشه هر کس میدونه جواب بده ممنون 

میشه بگید تقویتی هایی که قبل از تخمک کشی برای خودتون و شوهرتون داده چیا بودن ؟ 

و اینکه چند ماه باید شوهرم دارو بخوره تا اثر  کنه دو ماه یا سه ماه؟

🥹🥹🥹🥹 چی صدات کنم؟ هی میخوام بگم زیان جان رو زبونم نمی‌چرخه😁 وقتی بهش فکر میکنم یه حا ...

اسم واقعیم همون ژیان هست ولی تو هر طور دوس داری صدام کن 😊

عزیزم‌ خیلی خیلی متاسفم بابت سختیهایی ک خودتو داداشت متحمل شدین 

امیدوارم و دعا میکنم روز ب روز زندگی دوتاتون بهتر و قشنگتر بشه

منم از روزی ک یادمه بابام با مادرم بد بود همیشه دعوا و کتک و داد و بیداد بود پدرم اصلا پدری نکرد برامون و داداشم خرجمونو میداد منم بخاطر اینکه ی نون خور کمتر بشه راه دور ازدواج کردم و شانسی ک آوردم شوهر و خانواده شوهرم خوبن  

مادرم بعد ۴۰سال زندگی مشترک چند سال پیش از پدرم جدا شد

ولی من هیچ وقت پدرمو نمیبخشم چون الانم پدر شوهرمو میبینم چ کارایی واسه بچه هاش میکنه تعجب میکنم چون تاحالا ندیدم  

اتفاقا آدمایی ک تو زندگی سختی کشیدن سعی میکنن برای بچه هاشون شرایط خیلی بهتری فراهم کنن ک بچه ها اون مشکلاتو تجربه نکنن

مطمئن باش تو یکی از بهترین مامانای این روزگار میشی چون از همین الان معلومه بخاطر بچت داری چ دردای جسمی و روحی رو تحمل میکنی و تلاش میکنی و کم نمیاری 

خودت فکر کن ما با مامانی ک راحت باردار میشن زمین تا آسمون تفاوت داریم و دیگه تا اخرشو برو خودت 

ماها مامانای خیلی قوی هستیم ک هیچ وقت کم نمیاریم این ی نعمت بزرگه واسه فرزند خانواده 

بستگی داره که بلاست فریز کنن یا دو ،سه روزه دقیق مطمئن نیستم ، فکر کنم اگه ۳ روزه فریز بشه ۲ روز ...

عزیزم میخوام مطمعن بشم ک اگه سه روزه فریز هستش یعنی دو روز بیرون باشه میشه پنج روزه ؟

اونایی ک انتقال دادن بیان بگن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
 بزار یکم معدب باشم ☺️☺️☺️☺️☺️ مثلا مث این استیکره قربونت برم قطعا خودت خوبی که ...

ای جان، من فقط اون چیزی که حسم بهت گفت و بهت منتقل کردم و می دونم همینطور هستی که من گفتم  

ممنون از دعای قشنگت

ان شاءالله بهترین خبرارو از خودت بشنویم به زودی

فقط با آرامش و توکل به خودش قدم تو این راه بزار

عزیزم میخوام مطمعن بشم ک اگه سه روزه فریز هستش یعنی دو روز بیرون باشه میشه پنج روزه ؟ اونایی ک انتق ...

بله عزیزم، اگه نامه بدن برای بلاست و سه روزه فریز شده باشن از دو روز قبل اونارو از فریز در میارن تا به بلاست برسه

والا به دكترم زنگ زدم گفت فردا برو يجا ديگه باز تكرار كن

عکس از آزمایشت بزار ببینیم رنجش چنده؟الان دقیقا ۱۴روز از انتقالت میگذره؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سوال مهم میشه هر کس میدونه جواب بده ممنون  میشه بگید تقویتی هایی که قبل از تخمک کشی برای خودتو ...

ببین عزیزم مثلا شوهره من مکمل و رژیم و تقویتی اثر عکس روش میزاره یعنی خودش شرایطش خوب بود‌ دارو دادن آزمایشش بد شد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله عزیزم، اگه نامه بدن برای بلاست و سه روزه فریز شده باشن از دو روز قبل اونارو از فریز در میارن تا ...

پس دیگه نمیذارن که پنج روز بلاست بشه چون سه روز تو فریزه میذترن دو روز دیگه تا ب بلاست برسه درسته ؟

مرسی قشنگم ک جوابو دادین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سوال مهم میشه هر کس میدونه جواب بده ممنون  میشه بگید تقویتی هایی که قبل از تخمک کشی برای خودتو ...

به نظرم سرخود بهش چیزی نده و حتما ببرش دکتر طبق اون بهش مکمل بده

اسم واقعیم همون ژیان هست ولی تو هر طور دوس داری صدام کن 😊 عزیزم‌ خیلی خیلی متاسفم بابت سختیهایی ک ...

بازم گریم گرفت🥲😂

فکر کنم عوارض دارو های هورمونیم داره شروع میشه

ممنونم بابت دعای قشنگت و مرسی بابت حس همدردیت ژیان عزیزم😍

من زیان خوندم آخه😬 حلالم کن

حالا من تو بچگیم همه چیز عالی بود 😁 ولی از سن ۱۲ مشکلاتم شروع شد تا همین دو سال پیش ( تو زندگی مشترکمم مشکل داشتم)

الان تنها دغدغم داداشمه🥲

ولی دقت کردی خدا چه قشنگ میچینه😉 منم مادرشوهرم ماهه ماه 

یعنی از خانواده شوهر شانس آوردیم که عامل اصلیه

منکه میخواستم جداشم قهر کرده بودم 🥲 مادر شوهرم خیلی تلاش کرد منو برگردونه گریه ام حتی کرد بخاطرش🥲

خلاصه بیخیال 😃 دنیا محل گذره تموم میشه این سختی‌ها

وقتی گاهی جاش میمونه که باعث آزار میشه

انشالله زندگیت از اینی که هست بهتر و زیبا تر بشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم میخوام مطمعن بشم ک اگه سه روزه فریز هستش یعنی دو روز بیرون باشه میشه پنج روزه ؟ اونایی ک انتق ...

من اطلاع دقیقی نداشتم دوستان میان میگن😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جان، من فقط اون چیزی که حسم بهت گفت و بهت منتقل کردم و می دونم همینطور هستی که من ...

😘😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40