2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
آزمایش ایمنی کاریوتایپ و بررسی همه چی رو همون اول انجام میده من چون سه سال از آزمایشام گذشته دوباره ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی خدا خیرت بده ان شاالله تا اون موقع طبیعی باردار بشی ❤

یه کم مسیرش برام سخته  ولی توکل بخدا ببینم شاید رفتم پیشش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم لطف کردی خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه 😍

قربونت برم الهی که این روزا رو به زودی تجربه کنی و سختیه این راه از تنت در بره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
راستی شانگهای چی هست ؟ :))))

برای سیکل پانکچره واسه افرادی که تخمک کم با ذخیره کم دارن مناسبه  مثلا با داروهای ضعیف شروع میکنن بعد یه سری از تخمکا که بزرگ شدن رو پانکچر میکنن دوباره باز داروهای قوی تر میدن تا تخمک ریزا هم رشد کنه و بعد اونا رو پانکچر میکنن 

انگار توی یه سیکل دو بار پانکچر میشی

به نظرت تاثیر داره مطلق من اصلا نمیتونم تو انتقالای قبلیمم نبودم

پروانه جان من مخالف استراحت بودم

و‌ اعتماد میکردم که دکترم بهم میگفت نسبی شاید من نسبی رو درک نمیکردم.

آما اینبا استراحت کردم.فقط برای وضو و دستشوی در حدی برای خودم صبحانه ونهار بیارم تا 5روز بعدش دوباری هم ظرف شستم

روز ازمایشم که نگم خونه تکونی وسرویسا رو شستم با حرص

نمی‌دونم ایا اینام معثر بود تو لطف خداوند یانه 

من تو هیچ انتقالی نخوردم ... شاید اینبار ریسک کنم بخورم🥲 میزدی تونت طرز تهیه ، می‌دادی خواهرت ...

حقیقتش روم نشد بش بگم بنده خدا خودش کمرش درد میکنه بچه۶ساله هم داره اذیتش میکنه 

کارای من خونه داری و ... 

خودمم چند روز آخر بحدی سرم شلوغ بود و کار داشتم ک ۶صبح پا میشدم و ۱۰شب بیهوش میشدم اصلا وقت نکردم درست کنم 

سری قبل کله پاچه پا مرغ  نشاسته هرچی تو بگی خوردم و باز منفی شد دیگه سپردمش دست خدا ببینیم قسمتمون چیه 

پروانه جان من مخالف استراحت بودم و‌ اعتماد میکردم که دکترم بهم میگفت نسبی شاید من نسبی رو درک نمیکر ...

اترین جان الان هم آمپول پروژسترون تزریق میکنید؟ 

الان در چه حد کارانجام میدی؟

ممنون عزیزدلم خدا دلت بزودی شاد کنه دوست نازنینم

کی میری سحر جان؟ منتظر خبر خوشت هستیم😍😍برا ارامش دلت ایه الکرسی میخونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱