2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
انتقال دادم روز ۱۳ آز دادم جنینام هممال ۲ سال پیش بودن فریز بودن 

مبارکه عزیزم انتقال اولته؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کی میرین تو سیکل پانکچر منم تازه ازمایشامو دادم قراره انشالا ماه بعد برم توسیکل پانکچر

من دو ماه دیگه میرم تو سیکل عزیزم فعلا یکم تقویت و ورزش و اینارو ادامه بدم بدنم خستس از انتقال منفی واقعا احتیاج به استراحت دارم شما چه داروهای تقویتی میخورین؟ خودت و همسرتون چیا داده دکتر؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بهمن دکتر عارفی

ببخشید چن سالتونه؟عارفی به من با ذخیره 0/1گفت ذخیره ت کمه و سنت بالاست باید اهدایی بگیری 

عزیزم انشاالله بحق امام زمان دوقلوهاتو صحیح و سالم بغلشون کنی خیلی التماس دعا دارم🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
والله بسته به دکترت ه خیلیا سنو میکنن ولی دکتر من اهل سنو نیست زیاداول تا سوم وقت بگیر اگه خواست سنو ...

اره خودمم همین فکر رو کردم 

یعنی برای شروع دوباره تخمدان رو چک نمیکنن ؟ همین جوری دوباره میرن سراغ پانکچر ؟

خیلی خوشحال شدم میبینم با روحیه قویتر داری ادامه میدی عزیزم!منم ۹تا جنین دارم تهران ولی بنا به دلایل ...

کدوم شهری عزیزم ؟ خیره انشالله حتما تصمیمی که گرفتی بهترینه و نتیجه میده منم یه لوله جنین تو بیمارستان بهمن دارم هنوز ولی کیفیتش ازین که انتقال دادم پایینتره.

راستش میخوام یکم جنین پس انداز داشته باشم :))))

سلام دلبرکم خوبی فسقلیا خوبن😍 از کجا میشه تهیه کرد ؟ متاسفانه من تیرویید کم کار دارم

سلام خوشکلم ممنونم خوبیم شکر خدا 

اولا اگه میدونی برات ضرر داره نخور 

دوما من همدان انتقال دادم شوهرم نزدیک ۱۵تا هایپری و سوپری گشت پیدا نکرد 

فک کنم هایپری های بالاشهر ک مجهز ترن داشته باشن 

دکترم تنها چیزی ک گفت بخور همین شیر سویا بود‌ ک متاسفانه من پیدا نکردم 

اصلا باید از طریق تامین اجتماعی اقدام کنی اگر بیمه ات تامینه. میری کمیسیون پزشکی نوبت میگیری بعد بهت ...

خیلی ازت ممنونم اینقد کامل در مورد تامین اجتماعی توضیح دادی

چ پوستی از آدم می کنن تا بخوان مرخصی تایید کنن

من فکر کردم اگه دکتر خودم نامه بده اونا قبول می کنن

توکل به خدا ان شاءالله خدا خودش نگهدار مامانای باردار باشه  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من دو ماه دیگه میرم تو سیکل عزیزم فعلا یکم تقویت و ورزش و اینارو ادامه بدم بدنم خستس از انتقال منفی ...

عزیزم من انشالا ۶میرم ازمایشامو نشون بدم وقتی پریود بشم بهم ال دی میده اونو که بخوره ماه بعدش داروها پانکچرم میده البته اگه دکتر قبول بکنه برام یهو پانکچر کنه چون الکی کسیو ای وی اف نمیکنه لعنتی هرچند من خودم ای وی افی هستم!عزیزم دکتر به من پودر اینوزیتول روزی دوتا کوالی فول. کیوتن و دوفامد اینارو داده مصرف میکنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من دو ماه دیگه میرم تو سیکل عزیزم فعلا یکم تقویت و ورزش و اینارو ادامه بدم بدنم خستس از انتقال منفی ...

شما چندبار انتقال داشتین و نتیجشون چی بود

کدوم شهری عزیزم ؟ خیره انشالله حتما تصمیمی که گرفتی بهترینه و نتیجه میده منم یه لوله جنین تو بیمارست ...

راستش من رویان تهران هستن جنینام ولی الان میخام خوزستان تو شهره خودم انجام بدم

ایخدا اینجوری بیداری بدرد عمه ی من میخوره ها 😀 بلند شو کاملآ.بپرس مطمئن شی تا اونجا که میدونم هورم ...

اومدم ازمایشو دادم.گفت نزدیکی ربطی نداره بش..گفت باید شب زود خوابیده باشی..ایقدم گریه کردم .نوک سوزن خیلی دردم اورد

اومدم ازمایشو دادم.گفت نزدیکی ربطی نداره بش..گفت باید شب زود خوابیده باشی..ایقدم گریه کردم .نوک سوزن ...

ای وای عزیزم گریه چرا ؟  آزمایش پرولاکتین داشتی فقط؟

اومدم ازمایشو دادم.گفت نزدیکی ربطی نداره بش..گفت باید شب زود خوابیده باشی..ایقدم گریه کردم .نوک سوزن ...

تحریک سینه نباید باشه.