2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
بسلامتی عزیزم دو بار آیت الکرسی خوندم به نیت سلامتی امام زمان و دوقلوهات هر روز صبح دستت بزار رو شک ...

سلامت باشی مامان آترین ممنون از محبتت فدای مهربونیات😘باشه چشم میخونم حتما، مرسی که گفتی عزیزم❤

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه گلم. بخاطر دارو ها ضخامت رحم بالاست وقتی پریود میشیم هم درد زیادی داریم هم دفع لخته! من هربا ...

خب پس نگران شده بودم

قربونت برم عزیزم

ممنونم به امیدخدا

راستس دوتا دیگه جنین دارم

گریدb

چهارشنبه هم باید هیستروشم استرس دارم شوهرمم بجای اینکه بهم امید بده میگه استرس داری نریم دیگه چه فایده

اصلا بلد نیست یکم بهم روحیه بده

انگار بچم میخواد بنرسونه که نمیشه اگر استرس داری

درصورتی که تو دوماه اخیر  چندبار میرم برای بیهوشی و انتقال و prp

خستم انگار بدنم نمیکشه

عزیزم هیسترو خیلی خوبه منم منفی میشدم هیسترو کردم همون ماه طبیعی باردار شدم اگه تو رحم ت پلیپی فیبر ...

جدی میگی؟!

خب خداروشکر

عملش ترسناک نیست

من استرسی شدم از بعد از مراحل ای وی اف

اینهمه آمپول و دارو و بیهوشی منو ضعیف و ترسو کرده

سلام عزیزم آنا جان خوبی  آنا دلمون برات تنگ شده بود خیلی سوال داریم گاها خیلی سردر گم هستیم می ...

فدات عزیزم. منم دوست دارم بیشتر بیام. یه کم مشغلم کمتر بشه حتما سر میزنم. بله عزیزم یه دخملی ناز دارم. انشالله قسمت تک تک منتظرا از این فرشته های ناز بشه. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااای ببین کی اومده😍😍😍😍 خوبی آناجون؟ دلمون تنگ شده بود برات🤗❤️🥰 عاغا فقط شرمنده من یکی دو ب ...

عزیزمی..... 

ماهیتابه هام فدات.... 

انشالله که به درد خورده باشه و مامانای شیطونمون دست از شیطنت برداشتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم روز اول که لک دستگاه گذاشتن داشتم البته بیشتر شبیه بتادین بود نمیدونم بتادین میریزن برای شستن ...

شما همه علائم بارداری رو داشتید از همون اول ، من فقط درد خفیف پریودی بعداز انتقال تا دو سه ساعت داشتم  بعدش دیگه قطع شد 

عزیزم ممنون که با حوصله به سوالا جواب میدی 😘😘😘

الهی و ربی من لی غیرک

سلام خانوما منم فردا انتقال دارم 

بهم گفت فردا برام جنین سه روزه انتقال میدن 

چهارشنبه هم یدونه بلاست 

کسی مثل من بوده که عملش دو مرحله ای باشه؟

هرچی که فکرمیکنین تاثیر داشته باشه تو مثبت شدنش لطفا دریغ نکنین 

توکلمون به خداس 

التماس دعای خیلی خیلی ویژه دارم از همتون🥰🥰

به زودی منم مامان میشم😍
اره عزیزم ازمایش دادم دکتر واسم سرم نوشت  اره داخل بارداری هم باید بزنی  نه فکر نمیکنم ض ...

من همه راههایی که لانه گزینی انجام بشه ومثبت بشم رو رفتم  متاسفانه نشده 🥺🥺فقط سرم رو نداشتم تا به حال ،ممنونم که جواب دادید 🙏😍

خدایاشکرت🤲🤍

@88helli    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱