2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم من ترس از دست دادن جنین هارو دارم موقع ذوب شدن تا بلاست شدن چون سری قبل همین جوری شد ۲ تاش ف ...

سلام منم استرادیولمو شروع کرد امروز گفت یادم بنداز برایه پی ار پی دیگه به امید خدا راستی پرندزولونو کرد روزی یکی بهشم میگم چسپم بده بهم پیروکسیگام ۱۰ هم یک ساعت قبل انتقال میخوام خودم بگیرم بخورم خوبه برایه انقباض رحمی برایه انتقال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم خوب هستید؟؟ ممنونم از همدردیتون  از روزی که آزمایشم منفی بود اصلا دل و دماغ د ...

میخواد رحم ولوله ها ارزیابی کنه ببین مشکلی ندارن

انشاالله به حق علی اصغر امام حسین دومی مثبت میشی

عزیزم من بدون علت ۵بار گرفت

میدونم راه سختیه

میدونم انتظار بده چه ۱سال چه ۱۰سال همینطور منفی شدن چه بار اول چه باره ۴

نا امید نباش برای خواسته ت تلاش کن 

سلام منم استرادیولمو شروع کرد امروز گفت یادم بنداز برایه پی ار پی دیگه به امید خدا راستی پرندزولونو ...

ای جانم بسلامتی قشنگم

پروانه جون دکتر بهم تو اون برگه دارو نوشته قرص ایمنی قطع بشه روز انتقال شروع بشه

من قطع نکردمش ، به گفته ی ثمین ، میگه نباید یهویی قطع بشه

چیکار کنم بنظرت؟

انشالله همه چیز به خوبی پیش بره واست

خیلی دلم میخواد حالا که مرکزمون یکیه ببینمت 😍 

پرگوکسگام چی هست ؟ واسه شل شدن عضلاته؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان کمکم کنید من به زور اب میخورم حالت تهوع میگیرم بهم راه حل بدید چه جوری بخورم اخه روزی ۴تا است ...

🥲 منم کم میخورم

ولی همینجوری ام بیشتر از روز های قبل میرم سرویس

نیاز نیست یهو یه لیوان پر بخوری ، مثلا هر ۲۰ دقیقه یکی دو قلپ بخور 

قطره قطره جمع گردد😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اترین جان این دکتر اخری که انتقال داشتی گفت مشکوک به ادنومیوز هستی یا انتقال های قبلیت گفتن؟

نه عزیزم سونو sisکرد گفت رحم کاملآ نرمال خوبه فقط تو پرونده نوشته بود استرادیول خیلی مهمه  

تو دستور داروی هم نوشته بود جلو استرادیول که خیلی میترسیدم نکنه ضخامت خیلی پایین

چون اصلأ از پرونده نتونستم بفهمم

دکتر خودم همه چی رو موبه مینویسه.سوالات جواب میده

اما این تمام اتاق نوشته بود سوال نفرمایید که جواب نمیگیرید 😀

ممنونم ازت دوست قشنگم توکل به خدا

نهال جونم منتظر خبر های خوبت هستم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی همش میخواستم بیام سر بزنم ببینم مثبت شدی ک‌دیدم ب سلامتی مثبت شدی خیلی خوشحال شدم ان ...

سلام عزیزم خوبی جوجه هات خوبن شکر خدا رفتین نینی پلاس

دیگه یادی از نینی سایت نمیکنین 

انشالله🙏🏻 يعني ميشه منم بيام بگم جوابم مثبته؟؟؟🥹 خدايا خودت به من و به همه منتظرا نظر كن🙏🏻

آره به امید خدا

چرانشه .منم همش همین فکرو میکزدم میگفتم خدایا میشه یعنی.بلاخره نوبتم شد خیلی دیر شد ولی هزاران بار شکرش شد