2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
تیر کشیدن واژن و درد رحم طبیعیه🥲🤔

والا دکتر بمن گفت طبیعیه ولی منم درد رحم و تیر کشیدن واژن دارم دکتر میگه رحم داره بزرگ میشه بخاطر اینه منکه ریفلاکس معده پدرمو در اورده سوزش سر معده بیچارم کرده انقد بداخلاق شدم بخاطر این دردا

مبارکت باشه عزیزم خیلی خوبه😍😘 روز چندمت بی بی زدی مثبت بود ؟

مرسی عزیزم 🌹روز ۱۴ انتقال بی بی منفی بود😄 آزمایش دادم مثبت بود بازم باید تکرار کنم احتمالا🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا دکتر بمن گفت طبیعیه ولی منم درد رحم و تیر کشیدن واژن دارم دکتر میگه رحم داره بزرگ میشه بخاطر ای ...

من تا هفته پیش افتضاح بود حالم چند روزه بهترم شدید نیست 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
قربونت عزیزم‌ همین که دو برابر شد خیلی امیدوارم کرد روز ۳۳ سیکل هستم درواقع ۳ روزه پریود نشدم ولی ل ...

اصلا پریودیتو کار نداشته باش روزای انتقالتو حساب کن بعد لکه بینی چیزی نیست تو ای وی اف خیلی شایع هستش با مشورت دکترت باید دز پرژسترونتو بیشتر کنی بیشتر بچه ها اینجا خونریزی های شدید داشتن ولی نی نی هاشون الحمدالله سالم مونده

والا دکتر بمن گفت طبیعیه ولی منم درد رحم و تیر کشیدن واژن دارم دکتر میگه رحم داره بزرگ میشه بخاطر ای ...

حسشون مبکنی؟ من بعضی شبا سمت راستی رو فقط شبیه ترکیدن حباب 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
اصلا پریودیتو کار نداشته باش روزای انتقالتو حساب کن بعد لکه بینی چیزی نیست تو ای وی اف خیلی شایع هست ...

پس با این حساب روز ۱۹ انتقال هستم.

درسته عزیزم امروز میرم مشاوره می گیرم از دکتر. ممنونم از وقتی گه گذاشتی مهربون🥰

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مرسی عزیزم 🌹روز ۱۴ انتقال بی بی منفی بود😄 آزمایش دادم مثبت بود بازم باید تکرار کنم احتمالا🙏

واقعا😅ای خدا  منو بگو فردا روز ۱۱ انتقالمه میگم بی بی بزنم اگه منفی شد دیگه ازمایش نرم 

این دیگه چجورشه خدایا 😂

ان شاالله ب سلامتی طی کنی دوران بارداریتو عزیزم