2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
آلا عزیزممم  انشالله بار بعد باهم مثبت میشیم از غمت خیلی ناراحت شدم😔

خیییلی ممنونم عزیزم😘😘😘 ان شاالله گلم😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خسته نباشید

من قرار بود تازه وارد سیکل آی وی اف بشم 

رابطه بدون جلوگیری داشتم ۲ روز قبل پریودم بود بعدم پریود شدم مثل همیشه سر وقت و یه مقدار کمتر از بقیه وقتا ولی تا ۶ روز کامل الان ۱۲ روز میگذره و ۳ روزه کمر درد مثل پریودی امانمو بریده انقدر که نمیتونم بخوابم دیشبم یکم لخته خون داشتم خیلی علایم دیگه هم دارم مثل گرسنگی شدید بی حالی یعنی در این حد که باشگاه رفتم سر یه ربع از حال رفتم زنگ زدم شوهرم اومد دنبالم الان آزمایش دادم بتام ۱ بود بنظرتون چیکار کنم الان؟

😃 وای ننه یکی مثل من پیدا شد من اگه درد هم نداشته باشم میمیرم از ترس دردش نمیدونی برای پی ار پی ...

عه منم خوشحال شدم یکی مثل من هست 

من برای فیزیوتراپی رحم چندبار پرسیدم درد نداره،که خودم خجالت کشیدم

من از آمپولم میترسم هربار اینقدر بازی درمیارم تا بزنم

من تا وارد این دوره درمانها نشده بودم اصلا سرم نزده بودم روز پانکچر اول اینقدر استرس داشتم برای سرم که مسئول بیهوشی بهم میخندید 

باشه عزیزم  توکل برخدا ممنونم از حس دل گرمیتون شماهم بعد از اینکه انتقالتون منفی شد و پریود ...

طبیعیه گلم. بخاطر دارو ها ضخامت رحم بالاست وقتی پریود میشیم هم درد زیادی داریم هم دفع لخته!

من هربار که پریود میشم دفع لخته رو دارم متاسفانه

حسو حالتو کاملا درک میکنم

همه ی ما این نگرانی رو داریم که اگه هیچوقت نشه چی..

ولی ما آدما همیشه برای چیزی نگرانیم که هنوز اتفاق نیفتاده ، برای چیزی غصه میخوریم که تهش معلوم نیس

مطمئنم خیلی زودتر از اون چیزی ک انتظار داری خدا بهت می‌بخشه

چنتا جنین داری ؟ منم دوبار پانچر شدم ولی از پانچر دومم راضی ترم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

امام جواد علیه السلام همانطور که از لقب ایشان برمی‌آید بسیار بخشنده و توسل بر ایشان در برآورده شدن حاجات دنیوی بسیار مجرب است. طریقه ختم ذکر یا “جواد الائمه ادرکنی” بسیار ساده است و تنها کافی است در طول ده روز، 14000 ذکر یا جواد الائمه ادرکنی را بگویید. بهتر است این تعداد را تقسیم کرده و روزانه 1400 مرتبه ذکر را تکرار کنید.

قربونت برم عزيزم حس خوبي بهم ميدي خدا حفظت كنه انشالله به مراد دلت برسي چقدر خوبه كه هستي🥹

من هرچی یاد گرفتم از این تاپیک بوده😍

خوشحالم که با حرفام نگرانی دلت کمتر میشه

انشالله ۸.۹ روز دیگه اشک شوق بریزیم برات🧿💙🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دارن اذان میگن😍

خونه ی پدر شوهرمم

خونه خودمون یه طوریه که صدای اذان نمیاد

انشالله به حق این اذان تمام کسایی که انتقال دادن مثبت بشم اشک شوق بریزیم واسشون

انشالله نهال جان دوبرابر بشه بتاش و براش بمونه تا آخر

انشالله مامان محمد و هانی جووون  ازمایشش مثبت بشه

انشالله کسایی که باردارن بارداری راحتی رو داشته باشن تا آخرش به حق بزرگی خدا

انشالله کسایی که تو سیکل انتقال هستن همه چیز به خوبی پیش بره براشون

انشالله کسایی که ناامیدن امید به دلهاشون برگرده

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

و خدایی ک قشنگ ترین تکرار هر روز منه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دارن اذان میگن😍 خونه ی پدر شوهرمم خونه خودمون یه طوریه که صدای اذان نمیاد انشالله به حق این ا ...

چقدر شما خوش قلبي 

مطمئن باش خدا برات بهترينارو در نظر گرفته

ممنونم عزيزم

خونه قبلي منم نزديك مسجد بود و خيلي خوب بود صداي اذان ميومد اما خونه جديدم مسجد ازمون دوره

عه منم خوشحال شدم یکی مثل من هست  من برای فیزیوتراپی رحم چندبار پرسیدم درد نداره،که خودم خجالت ...

😂😂😂

بخدا یاد خودم میوفتم 

پانچر اول سرم رو میخواست بزنه رو دستم ( مچ) 

یا خدا. مگه من آروم و قرار داشتم؟؟ 

التماس میکردم تورخدا اول بیهوشم کنید بعد سرم بزنید

قیافه هاشون😐

آخرش سرم داد زد

ولی من های های گریه میکردم 

وقتی عمل تموم شد بهوش اومدم دیدم از دستم کلی خون اومده

فکر کنم تو بیهوشی ام وحشی بازی در آوردم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهي من فدات بشم ممنونم ازت انشالله🙏🏻  انشالله شما هم اين بار به مثبت ميشي

قربونت برم مرسی قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40