2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
دورتون بگردم شوهرم سوپرایزم کرد ولی دوساعت چسبیدم به خونه و گرد گیری و جارو برقی زدم خدا خودش حفظ م ...

عزیززززززم‌ الهی شکر 

چقد خوشحال شدم برات خدا خودش نگهدارش باشه 😘😘🌹🌹😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوستان که انجام دادن رو حدود 50بوده  انشاالله به مراد دلت برسی

ممنونم فدات

راستی چند صفحه قبلو خوندم متوجه شدم که تازه باردار شدید

مبارکتون باشه ،انشالا با خیر و خوشی و دل شاد نی نی تو بغل کنی

یه سوال دیگه این روش با ای وی اف فرق داره؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
همسرت دعوات نکرد؟ چه کاری بودآخه عجول

چرا خیلی دعوام کرد.گفتم خودت باعثش شدی باید زودتر میومدی.گفت بقران همش دنبال دکترت بودم که خیالم راحت کنه.دست پام گم کرده بودم.پیام برام فرستاده بود مثبت ومنفیش کجا معلوم میشه اما گوشی من حالت هواپیما بود نرسیده بود دستم 

عزیزم من انتقال 5مم بود.نصحیت من به شماها اینه که تا وقت دارین جنین ذخیره کنین چون هم تو سن پایین جن ...

اترین ۴تا منفی بودن یعنی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنونم فدات راستی چند صفحه قبلو خوندم متوجه شدم که تازه باردار شدید مبارکتون باشه ،انشالا با خیر و ...

قربونت بشم ممنونم عزیزم ♥️

نه عزیزم .ای وی اف یعنی لقای مصنوعی .به دو روش این لقا صورت میگیره که روش قدیم تخمک با اسپرم میزاشتن لوله ی مخصوص کنار هم که لقاح پیدا میکردن.اما بودن اسپرمای تنبلی ک خودشون جم نمیدادن برن طرف تخمک اینجا دست انسان به با سوزن مخصوص اسپرم به داخل تخمک تزریق میکنه که اسمش هست  میکرو اینجکشن‌ 

الانا بدلیل صرف جویی در هزینه ها. وقت وزمان اکثر کلنیکا میکرو میکنند.انشاالله موفق باشی عزیزم 

عزیزم مشکل شوهرت چی هست؟؟ چه داروهایی خریدی؟ منم انتقالم منفی شد و تصمیم گرفتم خودم تقویت کنم شوهر ...

ازمایشش رو دیدم حرکتش کم بود مورد هم خیلی خوب نبود 

از نظر دکتر مشکلی نداشت چون لهش دارو نداد 

اما کیفیت جنین هد پایین بود تصمیم گرفتم تقویتش کنم 

فعلا ول من 

سلن پلاس 

زینک پلاس خریدم 

با پودر نخل و خرنوب 

عسل و سیاهدونه

غذا رو هم اصلاح میکنم مثل نخوردن روغن معمولی و سردی و این چیزا 

یکم وسایل عطاری هم گرفتم 

عزیزم مشکل شوهرت چی هست؟؟ چه داروهایی خریدی؟ منم انتقالم منفی شد و تصمیم گرفتم خودم تقویت کنم شوهر ...

قسمت درخواست دوستی برای من باز نمیشه خودم هم درخواست میدم قبول نمیکنه

بله گلم ولی بتام صفر نبودن همه زیر رنج مثبت بود.

عزیزم ایندفعه چه کارا کردی بگو برامون. خراش ؟پی از پی؟ای وی جی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله گلم ولی بتام صفر نبودن همه زیر رنج مثبت بود.

مبارکت باشه عزیزم،نمیشناسیم همو ولی درک میکنم این مسیر و سختی هاشو،منم باید برم‌تو سیکل آی وی اف ولی روحیه خیلی ضعیفی  پیداکردم  از منفی شدن میترسم