2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
چرا بچها نمیان خبر بدن از استرس دلدرد گرفتم

سحر جان من امروز زیر دلم یه کوچولو انگار ببخشید جیش داشته باشما اونجوری دو سه باری درد گرفته دیشب شلوارم تنگ بود خابیدم نمیدونم از اونه یعنی مشکلی نیست؟  تازگیام میرم دسشویی ب مثانم فشار میاد نمیتونم بشینم میرم دسشویی فرنگی طبیعیه یعنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم فدات بشم.  بقران قلبم 119داره میزنه استرسم رو ساعت به 52 رسیده  الان شوهرم ز ...

سلام گلم کاش میرفتی بیرون ازمایش میدادی بیمارستان الکی طولش میده من کلینیک ازمایش دادم دوساعته جواب و دادانشالله ک مثبته نگران نباش گلم سرتو ب یه چیز بندکن 

@نهال6467     کجایی عزیزم ؟ جواب گرفتی با ی انرژی بده بهم

سلام عزیزم صبح آزمایش دادم گفتن ساعت 5 تا 7 عصر جوابارو اعلام میکنیم زودتر پاسخگو نیستیم تلفنم که جواب نمیدن

ممنونم دوستای عزیزم که از صبح به یاد منو آترین جون هستین 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم ببخشید فکر کنم یه بار دیگم مزاحمت شدم،عزیزم من نوزده فروردین امپول زدم برای سقط،تا نوزده همین ...

اره عزیزم. من یادمه ک قبل صفر شدن بتام این حالتو داشتم با یه ماما که حرف میزدم میگف فشار عصبی که روت هست باعث این درد شده و در واقع ی حالت تلقینی هس . که برام جالب بود بعد حرف زدن با ایشوت رفته رفته این دردا هم رفتن. و واقعا تو تصورم بوده. از لحاظ روانی واقعا آدم تحت فشار قرار میگیره. من خودم الان نزدیک ی ساله قبل پریودم بشددت سمت راستم ناحیه لوله شدیدا درد میگیره جوری ک فک می کنم دوباره اون اتفاق افتاده و تا پریود نشم کامل، خیالم راحت نمیشه. علتشم نمیدونم چیه واقعا.

متاسفانه چون این دو قضیه من مال سال ۹۶ و ۹۷ هس یادم نمیاد پربود بعدی سروقت بود یا نه. میخواین یه بتا دوباره ردید برا راحت شدن خیال تون. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم صبح آزمایش دادم گفتن ساعت 5 تا 7 عصر جوابارو اعلام میکنیم زودتر پاسخگو نیستیم تلفنم که جو ...

سلام گلم خب یه جا دیگه میرفتی ازمایش میدادی 😐چراازمنو دوساعت بعدش دادن انشالله ک مثبتی عزیز

دخترا ما از ساعت 4برقامون رفته گوشیم 10درصده  نیمدم نگران نشین عزیزم جواب بعداز ظهر آماده میش ...

الهی ک خوش خبری عزیزم😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱