2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام علیکم خوبین عزیزان؟؟من امروز آز دادم ممنون میشم برای مثبت شدنش دعا کنین میبوسمتون😘

وای خدایا ی انرژی مثبت دیگه امروز داریم ایت الکرسی میخخونم برات عزیزم

از علایم بگو روز چندی ؟بیبی نزدی.؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز دلم من فردا آزمایش میدم.خدایا فردا چه حالیم این موقع ؟😭😭😭

انشالله فردا مثبت باشید من به خاطر شما تو تاپیک موندم جواب مثبتتون رو ببینم نذر حضرت معصومه کن من دخترم رو از حضرت معصومه دارم💞

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
داروها بدنامون رو داغون کرده. من هنوزم که هنوزه آنوکسا و پروژسترون رو دارم. Ivig هم تازه از این ماه ...

انشالله این چند ماه باقیمانده رو بسلامت بگذرونی عزیز دلم

واقعا شرایط سختیه آدم کم میاره 🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای خدایا ی انرژی مثبت دیگه امروز داریم ایت الکرسی میخخونم برات عزیزم از علایم بگو روز چندی ؟بیبی ن ...

ممنون عزیزممم علایمام رو تاپیک آخرم گفتم ولی بازم میگم من ی هفته مونده ب پریم درد پا و درد کمر شدید گرفتم تخمدانانم تیر می‌کشید ول میکرد .تکرر ادرار ک هنوزم دارم یبوست قبلن داشتم اما الان بیشتر شده.نفخ از دوهفته قبله ک دارم یکم سینه درد دارم.وخیلی کم ترشح.ی هفته پیش بیبی چک زدم ی هاله کمرنگ افتاد تا اینکه سر دو روز میزدم کم کم پررنگ تر میشد تا امروز صبح دوتا باهم پررنگ شدن پس فردا موعدمه رفتم آز گفتن جوابش شنبه میاد..ولی بچه ها گفتن بعد از زدن آمپولای آزاد سازی تا دو هفته مثبت کاذب میشه امروز روز ۱۵بود بازم مثبت شد الان نمیدونم حامله هستم یا از امپولاس برام دعا کنین تو ذوقم نخوره😘

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
انشالله فردا مثبت باشید من به خاطر شما تو تاپیک موندم جواب مثبتتون رو ببینم نذر حضرت معصومه کن من دخ ...

فدات بشم خواهر جان خدا دخترگلت حفظ کنه انشاالله 

چه نذری من پارسال تولد تولدش آزمایش داشتم خیلی‌ ازش خواستم ولی بتام پایین بود ورشد نکرد

طبعش سودا  مورفولوژی با موتیلیتی ایراد داره

مرفو شوهر من افتضاح یعنی همه چی کلا افتضاح هم افتضاح تر بود ولی من با این کارا بعد از سه بار ای وی اف منفی طبیعی باردار شدم باورت میشه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم