2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
شیر گرم و عسل که عالیه  درمانهای خونگی مثل سوپ گرم ، دمنوش گرم لیمو شیرین ویتامین C ، غذاهای مق ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیز دلم♥️

خودم که بیرون نرفتم شوهرمم یادش می‌ره واسم میوه بخره😂

خواب هم که به لطف این قرص زیر زبانی شب زود می‌خوابم

راستش دیشب آمپول آنتی بیوتیک زدم 

شربتش رو هم که خود دکتر داده بود 

ولی با توجه به بدن خودم می‌دونم که کافی نیست

صبح ها که بیدار میشم حالم بدتره سرم زیادی سنگینه حتما باید ژلفن بخورم

واقعا نگران وضعیتم هستم

دوست ندارم بخاطر سرماخوردگیم ، اگه خدایی نکرده منفی بشم همش این موضوع رو همسرم بزنه تو سرم 🥺

تو خونه قرص پلی سلین ۵۰۰ دارم هر ۸ ساعت بخورمش؟

جالبه فردا هم پی ار پی دارم...

یعنی باید خون بگیرن ازم...

🥺🥺🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که وقت گذاشتی عزیز دلم♥️ خودم که بیرون نرفتم شوهرمم یادش می‌ره واسم میوه بخره😂 خواب هم که ب ...

قرص یکم تخصصیه اینکه دقیقا چی بخوری رو به نظرم از دکتر بپرس ولی مطمئن باش سرماخوردگی خدایی نکرده باعثِ منفی شدن انتقال نمیشه تا هفته دیگه هم خوب شدی شک نکن

Prp آره یکم خون میگیرن اونم خیلی راحته و جای نگرانی نداره صبح که داری میری یه صبحونه مقوی بخور من تخم مرغ کره عسل شیر خوردم با خودم موز و آبمیوه هم بردم به محض اینکه خون گرفت اومدم بیرون خوردم 

سرم ivig نداری که؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
یه سوال دیگه قرص فرتیل ام سی بوی بدی داره ؟ قرص من خیلی بوی بدی میده 

بوی خاصی داره ولی خیلی بد نیست عزیزم تاریخش رو چک کردی؟ منقضی نشده باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بوی خاصی داره ولی خیلی بد نیست عزیزم تاریخش رو چک کردی؟ منقضی نشده باشه

تاریخ داره ولی یه روز با خودم بردم شهر دیگه به نظرم گرم گدشته بهش 

ولی بردم داروخونه گفت اشکال نداره ولی به نظر خودم خیلی بوی بدی میده بوی گندیدگی میده

من این ماه باه زنان خوردم فولیکولم بالغ شد ولی نمیدونم چرا ازاد نشد الان شده کیست اگه خوردی حتما ام ...

منم تنبلی دارم هرکاری میکنم آزاد نمیشه تخمک لعنتی !شما با دارو خوردین اخه من اینوزیتول میخورم کیوتن هم میخورم و کوالی فول اینماه همراهش گل سنجد خوردم میگن عالیه برا رحم و تخمک نمیدونم والا دیگه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من این ماه باه زنان خوردم فولیکولم بالغ شد ولی نمیدونم چرا ازاد نشد الان شده کیست اگه خوردی حتما ام ...

نمیدونم چرا ایندفعه که سونو رفتم دکتر بهم گفت چیز گرمی میخوری گفتم اره گفت قطع کن هرچه سریعتر حالا نمیدونم چی دید تو سونو !من ذخیره تخمدانم ۲۲.۵هست که خداروشکر بعد یکسال ورزش و اصلاح سبک به ۱۵.۳رسیده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قرص یکم تخصصیه اینکه دقیقا چی بخوری رو به نظرم از دکتر بپرس ولی مطمئن باش سرماخوردگی خدایی نکرده باع ...

نه فداتشم سرم ندارم ، قرصش رو میخورم همونی ک برا ایمنی بدنه روزی دوتا

مشکلی با پی ار پی ندارم ، مشکلم این آنتی بیوتیک هاس یا ویروسی که تو بدنمه

میگم یه وقت مشکل ساز نباشه برای تزریق به رحم و جنین

ممنون مهربون جانم ❤️‍🔥🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تاریخ داره ولی یه روز با خودم بردم شهر دیگه به نظرم گرم گدشته بهش  ولی بردم داروخونه گفت اشکال ...

شاید خودتم حساسی 

چون من به شدت از بوی متفورمین بدم میاد 

ببخشید ولی عقم میگیره

مال من از این گچی زرد رنگ هاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید خودتم حساسی  چون من به شدت از بوی متفورمین بدم میاد  ببخشید ولی عقم میگیره مال من ...

میکم برای شروع دوباره سیکل آزمایش اسپرم لازم درسته؟ 

می خوام برم عطاری یکم دارو بگیرم هم خودم بخورم هم شوهرم 

میگم الان پروژسترون رو قطع کنم کی پریود میشم ؟

میکم برای شروع دوباره سیکل آزمایش اسپرم لازم درسته؟  می خوام برم عطاری یکم دارو بگیرم هم خودم ...

راستش یادم نمیاد؟!

جنین داشتم شوهرم آزمایش مجدد نداد

همین که اورولوژی نامه داد به دکتر من ، برای ای وی آف 

دیگه شوهرم نه دارو خورد نه آزمایش داد

بعد انتقال منفیمم چون جنین داشتم ، کاری باهاس نداشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40