2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ممنونم عزیزم چشم حتما. ❤️❤️ خیلی سعی میکنم دایم الوضو باشم ولی وضوئم سعی نمی کنه بمونه پیشم😅 خیلی ن ...

خدا خفت نکنه😄

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
قربووووونت برم عزیزم. خییییلی شرمنده ام کردی❤️❤️❤️😘🥺 خداتو دلیاتو حفظ کنه برات😍

دشدنت شرمنده عزیزدلم❣️

همچنین برای خودتو نازنینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منفی شدممم 😔😔😔😔 ببخشید خوش خبر نبودم انگار لیاقت نداشتم مامان شم

خیلی ناراحت شدم 😔 اینجور نگو عزیزم ، لایق ترین برای مادر شدنی ، مطمانم خدا بهترین رو برات کنار گذاشته 

سلام عزیزم  برای لوپوس شما چه علایمی داشتی میشه بگی؟ منم رویان میرم، یکبار ana خیلی بالا بود گ ...

عزیزم من اصلا علائمی نداشتم برای لوپوس، فقط ازم پرسید ریزش موی شدید داری منم گفتم دارم چقد منظورتون گفت مثلا هر بار ک ب موهات دست میکشی ۱۰۰ تا تار یکجا بریزه ک من نبودم اینجوری

بعدش پرسید ک توی گرما و سرما لُپام خیلی سرخ میشه بازم برای من خیلی نبود در حد معمولی

ولی آزمایشاتم مثبت بود یعنی ب یکی از فاکتورهای لوپوس واکنش نشون داده بود

دارو بهم هیدروکسی کلروکین، پردنزلون و کلسیم داد 

بنظرم برای اینکه خیالت راحت بشه ی بار دیگه آزمایش بده چون دکتر بهم باعث سقط میشه ولی وقتی تشخیص ب موقع باشه با دارو کنترل میشه

البته برات بگم برای بعد انتقال آسپرین و انکسوپارین هم بهم دادن

سلام. ببخشید بچه ها. میدونم شمام چقد پیگیر بودین تا الان. درسته خوش خبر نیستم ولی چون میدونم انتظار ...

ای وای. خدای من. چرا آخه. دکتر رفتی؟چی گفت؟انشاالله به زودی خدای مهربون دلتو شاد کنه عزیزم

عزیزم خیلی ممنونم از مهربونیت شک ندارم این دعاهای زیبا و انرژی های مثبتتون بهم رسیده امروز پانکچر ...

خیلی مناسفم عزیزم. انشاالله حدا به رودی دلتو شاد کنه.قبلش داروی تقویتی خورده بودین؟ میتونم بپرسم چند سالتونه و دخیره تون چنده؟

الهی شکر ازاین مرحله گذشتی.من اینقد خودمو چک میکنم ببینم لکی.خونی  هست یا نه 😁 فعلآ هیچی نیست ...

خیره برات عزیزم باور کن ب علائم نیست🌹

من دفعه اول اصلا علائم نداشتم منفی شد

دفعه دوم روز هفتم لک لانه گزینی رو هم دیدم بازم منفی شد 

برا همین میگم ب علائم نیست

ان شاءالله نی نی ها الان ب دله مامانشون چسبیدن و چند روز دیگه با ی بتای خوشگل حاله هممون و جا میاری🤲🏻

ای وای من 🥺🥺🥺 قربون دل شکستت  چند شده بود بتات؟

خدا نکنه عزیزم. ۲۰ گرفتم سحر جون😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای وای. خدای من. چرا آخه. دکتر رفتی؟چی گفت؟انشاالله به زودی خدای مهربون دلتو شاد کنه عزیزم

چقد اعصابم بخاطر آلا بهم ریخت

چند روزم بود پیگیر کاربری لیمو لیمو بودم الان خوندم جوجه هاشو از دست داده وای نگم که چه حالیم خدا میدونه 😭😭

منفی شدممم 😔😔😔😔 ببخشید خوش خبر نبودم انگار لیاقت نداشتم مامان شم

ای وای چقدر روز بدی بود همه اش خبرای بد.‌خیلی متاسفم عزیزم انشاالله خدا بزودی به راحت ترین شکل ممکن دامنتو سبز کنه

بت چه شوقی فقط برا تواومدم  ببینم چیشده ازمایش تکرار کردی، چه قدر ناراحتشدم قلبم ریخت فاطمه پرد ...

شرمنده همتونم بچه ها. تو رو خدا حلال کنین بابت حال بدی که باعثش من شدم.

پردنیزولون داشتم ولی سرم نه .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیره برات عزیزم باور کن ب علائم نیست🌹 من دفعه اول اصلا علائم نداشتم منفی شد دفعه دوم روز هفتم لک ...

انشاالله عزیزم

قربونت برم.الهی آمین با دعای تو دوست مهربونم.خدایا تاپیک از این حال هوا دربیاره 🤲🤲🤲🤲

فردا با بتای ۳برابری بیای انشاالله