2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
عزیزم کلا نظرت در مورد مام چیه ؟ من دارم تحقیق میکنم ممنون کمک کنی چندتا جنین تشکیل شد ؟چندتا پسر و ...

دوبار پانکچر شدم بار اول 4 تا جنین بار دوم 4 تا تخمک داشتم جنین تشکیل نشد همون اولیا رو تعیین کردم یه دونه پسر شد انتقال دادم منفی شدم دکترم علیرضایی بود

من پنج شنبه یا جمعه باید برم آزمایش عزیزم

منم پنجشنبه میرم مگه پس فردا پنجشنبه نیست ؟

ای بابا باور میکنی نه خواب نه بیدار نه بیهوش نه هوشیارم

خدا کمکمون کنه

ی دوست دیگه مونم هست نمیدونم چند انتقال هانی

خیلی فکر کنم عقبتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی ک ب سلامتی سیکلت رو شروع کنی عزیزم❣️ ب مستانه محمدی ارجاعت دادن؟ منم یک فاکتور از ایمنی بجای ...

سلام عزیزم بله گفتن یا برم محمدی یا فوق تخصص روماتولوژ تو شهر خودم

که منم چون دوروز بود تهران بودم دیگه میخواستم برگردم شهر خودم دکتر خوبی داریم برای این مورد اینجا برا چهارشنبه نوبت گرفتم

من خودایمنی که به روماتیسم ربط داره مثبت بود گفت سابقه روماتیسم دارین خانواده گفتم نه ،حالا برم ببینم چه خبره چهارشنبه،به قول آلا هرچی بیشتر متوجه بدنمون میشیم امیدوارتر میشیم که خدا داره مشکلات سر راهمون رو برمیداره 

الهی آمین حورای عزیزم😭 خدا میدونه تو اون لحظه برا همه خواستم😭 ان شاءالله این دفعه خبر خوب از خود ...

حتما میشه به زودی فقط یه کم صبر داشته باش روزش زود میرسه برات

من قبل پریودم که برم تو سیکل انتقال رفتم نوبت خراش بگیرم البته تو مطب دکتر اشرفی و تیرویید و ایمو رو کنترل کنم که دکترم پروژسترونم داد که پریودم سر وقت باشه و روز دوم برم تو سیکل به امید خدا

انشااله شما و آلا که برین سونو قلب من روزهای انتقالم خواهد بود و شماها با نفس حقتون دعام خواهید کرد

رشد میکنه خوبم رشد میکه دلتو بسپار به خدا راستی از علایمات بگو 

ان شاءالله عزیزم🤲🏻

هیچ علائمی نداشتم و ندارم آترین جون بجز روز ده و یازده ک لکه بینی داشتم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
چقدر هزینش نسبت به مام خوبه  مرسی عزیزم که جواب بدی به فندق بگو واسه خاله طوطیا دعا کنه

بله طوطیا جون نیمه دولتی هستش برای جهاددانشگاهی

الهی قربونت برم اشکمو در آوردی😭

باور قلبی دارم ک خدا ب همین زودی برات جبران میکنه در بهترین زمان و حالت ممکن❣️

بچه ها من دردم زیاده . زنگ زدم مرکز گفتن اگه اذیتی امروز بیا. قرار شد ۶ برم. خیلی نگرانم ممنون میشم ...

الا میخواستم بهت بگم کاش زودتر بری مرکز بعد گفتم تصمیم دکتره ،کار خوبی کردی زودتر برو‌ خیالت راحت میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آیت الکرسی با ۱۰۰صلوات برات نذر کردم که خوشخبر بیای عشقم 

قربوووونت برم عزیزم. الهی ک برا دیدن قلب نی نیت لطف تو جبران کنم😍❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم  ولی من فقط ۲ تا جتین داشتم  شوهرمم میگ دیگه سمت بیمارستان نمیریم ولش کن  ...

ان شاءالله خدا بهت نظر کنه و طبیعی باردار بشی عزیزم🤲🏻

الا میخواستم بهت بگم کاش زودتر بری مرکز بعد گفتم تصمیم دکتره ،کار خوبی کردی زودتر برو‌ خیالت راحت می ...

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا و دلم گرم ب دعاهاتون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به من خراش ونگفت منم گفتم سری اوله دستکاری نکنم میترسم باعث فیبروم بشه فقط بگم prpکنه

عزیزم مگه خراش باعث فیبروم میشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اشکم دراومد😭😭..خدا حفظتون کنه...انشاالله یروزی ما هم از روی شوق اشک بریزیم..

الهی قربونت برم من❣️

اون روز برات نزدیکه مطمئنم

این راه خیلی راه سخت و پر هزینه ای هستش ولی مطمئنم اول و آخر قراره هممون ب خواسته دلمون برسیم منتها یکی زودتر یکی دیرتر، فقط باید منتظر باشیم ببینیم خدا چ زمانی رو برامون بهترین زمان ممکن صلاح دونسته🌹