2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
قربونت برم من الهی  جوجه خودت به زودی بشه همدم و رفیقت  ی بارداری بی دغدغه و راحت 😍😍😍

قربووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما❤️❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره فاطمه جان   دکتر جواد احمدیان متخصص ایمونولوژی برام تجویز کرد

یادمه تو جهاد میگفتن ک چون از وقت لنفوسیت تراپیم خیلی گذشته بود هر وقت انتقال بدم ی دوز یادآور میزنن ب رحم احتمالا همین بوده پس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم حتما ، خودمم نگران نی نی هستم انشاله به خیر بگذره 

نگران نباش عزیزم ان شاالله خوش خبر برمیگردی منم تا هر وقت یادم بیفته برات صلوات میفرستم

چ حرفیه عزیزم. نگو اینجوری آره وااااقعا این بخش نادیده گرفته میشه و بشدت نیازه

فاطمه دلم طاقت نیاورد شبی دوباره رفتم سونو دکتر سونو کلی وقت گذاشت و با دقت سونو کرد گفت اصلا ادنومیوزیس نمیبینم اندومترم هم به 11 رسیده بود فقط یه فولیکول داشتم که گفت شده کیست 

یه کم دلم اروم گرفت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فاطمه دلم طاقت نیاورد شبی دوباره رفتم سونو دکتر سونو کلی وقت گذاشت و با دقت سونو کرد گفت اصلا ادنومی ...

آخ خدارووووووشکر😍😍😍 جیگرم حاااال اومد ینی😂 الهی همیشه خوش خبر باشی عزیزم

آخ خدارووووووشکر😍😍😍 جیگرم حاااال اومد ینی😂 الهی همیشه خوش خبر باشی عزیزم

فدات عزیزم 

انشاالله تو هم بری سونو قلب و بیای دوباره خوشحالمون کنی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فدات عزیزم  انشاالله تو هم بری سونو قلب و بیای دوباره خوشحالمون کنی

قربووونت برم عزیزم. خدا از دهنت بشنوه🥺😘😘❤️

شما چیکار کردی

فردا میرم آزمایش . دلم نمیخواد برم . شاید معجزه بشه مثبت بشم . احساس میکنم هر لحظه ممکنه پریود بشم بی بی هم که تا دیروز منفی بود 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
انشاالله که بارداری عزیزم امیدوتوکلت بخدا باشه انشاالله هر چی خیره همون پیش بیاد

نمیدونم چرا پونزده ساله واسه من خیر نیست . دیگه خسته شدم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
فاطمه دلم طاقت نیاورد شبی دوباره رفتم سونو دکتر سونو کلی وقت گذاشت و با دقت سونو کرد گفت اصلا ادنومی ...

خدا رو شکر ایشالا هیچوقت هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خیلی خونسرد جوابو گرفتیم با دخترم بعد رفتیم مانتوشلوار و کفش خریدیم ی بارونیم میزنه اینجا خیسه خیس ...

مایشالا بهتون خدا حفظتون کنه برای هم و همیشه شاد و خوشبخت باشین در کنار هم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن