2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
دعا کنید به حق همین بارون من دوقلو باردار بشم سالم دنیا بیاد ۱۱ سال دارم زجر میکشم من به دعای موقع ...

اتفاقا امروز دعای یستشیرم خورد به اسم شما. ان شاالله خیییلی زود حاجت روا بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو ضخامت اندومترت تاثیر داره..چند درصدی هم تاثیر داره..خراش هم خوب تاثیر داره..تو ک جنینات زیاد بودن ...

زیاد سر در نمیارم از این چیزا 

اگه هم پیشنهادی به دکتر دادم ،همش بخاطر همین تاپیک بوده 

که چیزی گفتن و من چیزی شنیدم ...

راجب دو مرحله ای چیزی نشنیده بودم که تاثیر داره...

ضخامتم که بدون مشکل بوده تا الان ... اگه بخاطر ضخامته انجام ندم؟؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی الاجان اگه انوکسا داری به دکتر بگو قطع کنه 

اره هم انوکسا دارم هم آسپرین. انوکسا رو زدم قبل خواب بنظرت امشب آسپرین رو نخورم یا خیلی تاثیری نداره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من که رژیم غذایی معمولی داشتم عزیزم فقط صبح انتقال فرنی نشاسته خوردم همین بازم شاید شرایط من فرق دا ...

عزیزم فرنی نشاسته چطوریع؟

من از طعم نشاسته خیلی بدم میاد باعث میشه گلاب به روتون عوق بزنم

الان نگران بعد انتقالم که چطوری بخورمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت خاله جووووونم😍😍

خدا نکنه خاله جون😍😍😘😘😘

حتما ب دکترت بگو جنیناتو هچ (هچینگ)کنن..چون توسیکلش هستی میگم اینا رو یاداوری کتی..بروبنویس توبرگه ا ...

اتفاقا الان وارد دفتر کردم گفته هاتو که بهش بگم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای بعد انتقال تا مثبت شدن اون ۱۴ روز نمی دونم چی بخورم آدم انگار هنگ میکنه من می خوام از الان مواد ...

انتقالت کی هست به سلامتی؟

بعدانتقال که خوبه راحت تره چون نباید زیادگرمی خورد

قبلش سخته

هواگرمه ادم دلش خنکی میخواد مثل هندوانه وگوجه سبز وصبحانه مثل پنیروخیاروگوجه ولی ایناخوب نیست

خدایابه امیدخودت🌺
الا جان من خونریزی که کردم دکتر داروهامو خیلی زیاد کرد روزی سه تا دوفاستون دوتا امپول سه تا شیاف&nbs ...

ممنونم گلم. من برعکسم فک می کنم اگه اضافه می کرد راحتتر بودم😅 اون دفعه ک پرسیدم اگه خونریزی بیفتم چیکار کنم گف نمیفتی بیفتی هم همه داروها و هورمونات تکمیله نیاز ب اضافه شدن نداره🥺🤔🤔

حالا اگه با شیاف بند نیومد ب ماما پیام میدم ببینم چی میگن

عزیزم فرنی نشاسته چطوریع؟ من از طعم نشاسته خیلی بدم میاد باعث میشه گلاب به روتون عوق بزنم الان نگر ...

من فقط صبح قبل از انتقال خوردم دیگه نخوردم و حقیقتا یادم نیست که شیر ریختم توش یا نه!ولی فک کنم شیر ریختم توش

شیر خنک رو توش نشاسته و شکر می‌ریزی هم میزنی دونه های نشاسته که قشنگ باز شد و آب شد میزارید روی شعله کم و یواش یواش هم می‌زنید که بوی خامی نشاسته بره و غلیظ بشه