2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
میشه یه کم واسم بیشتر توضیح بدین میکرولین که زدین چند ماه پریود نشدین ؟ چند وقت بعد میکرولین انتقال ...

عزیزم بزار کامل از رو پروندم بنویسم بفرستم

من جمع 3بار زدم ولی یبار دوزش فرق میکرد

انشاالله اینبار نتیجه. بگیرم همه چی بهت میگم 

توکل به خدا حتما همینطور میشه انشاالله من از روز اول که فهمیدم تو یه روز انتقال دادیم هر لحظه دست ب ...

قربونت برم عزیزم 

انشاالله الهی آمین  

الهی هیچ زنی تو این پروسه قرار نگیره  .من وشما هم خدا روسفیدمون کنه 

بسته شرمنده شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم منم از بعد انتقال خوردم. من ۵ روز خوردم بعضی از دوستان ادامه دادن. فقط برا یبوست و ... حوا ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید برای من 

دیروز تا حالا که با شما صحبت کردم خیلی آروم شدم 

حتی تحمل درد امپول پروژسترون هم راحت تر شده

واقعا ممنونم خدا هزار برابر این آرامش رو که به من دادید بهتون برگردونه

امیدوارم زندگیتون پر از خیر و برکت باشه

قبلش نباید بخوری؟ من چند روزیه دارم می خورم

فک نکنم مشکلی داشته باشه عزیزم. مواظب باش فقط یبوست نگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم منم از بعد انتقال خوردم. من ۵ روز خوردم بعضی از دوستان ادامه دادن. فقط برا یبوست و ... حوا ...

راستی من تماس گرفتم گفتن pmcd هست نمی دونم این چیه همونprpهست یا چیز دیگه گفت مراقبت خاصی نمی خواد فقط نمونه رو بگیر بیا مرکز ولی من محض احتیاط حمام نمیرم امگا هم نمی خورم

بچه ها ممنون میشم برام دعا کنین . خییلی درد داشتم . الانم خون دیدم😭. با اینکه می دونستم طبیعیه ولی هول کردم. ممنون میشم از دعای خیرتون فراموشم نکنین❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم کی میری سونو

سلام قربونت برم. ان شاالله چهارشنبه. حالم یکم بد شد با درد بیدار شدم از خواب و خون دیدم تو سرویس. دعا کن برام 😭❤️❤️

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید برای من  دیروز تا حالا که با شما صحبت کردم خیلی آروم شدم  حتی ...

قربووونت برم عزیزم. الهییی شکر.

ان شاالله راه برات هموارتر بشه و بار دلت سبک تر .

من انقدددد اینجا از بچه ها سوال می پرسیدم که حد نداره خدا از خواهری کمشون نکنه😍 خداروشکر ک اینجا هس حرف بزنیم با هم❤️

سلام قربونت برم. ان شاالله چهارشنبه. حالم یکم بد شد با درد بیدار شدم از خواب و خون دیدم تو سرویس. دع ...

انشاالله که هیچی نیست

خدا نخواد برگی از درخت نمیفته توکل به خودش

بخدا من‌یه خونریزی کردم که فرش و پتو و سرامیک پر خون بود

چندتا لخته اندازه پنج شش سانت دفع کردم کلی لخته ریز

پوشک بچه گذاشتم بردنم بیمارستان باز خون از پاچه ام میرفت

مطب دکترعارفی و تخت معاینه خونی

اینارو گفتم بدونی طبیعی نترس

فقط شیافتو یکی زیاد کن زیرتو شیب بده و از جات تکون نخور

اگه امپول داری دوتا امپول پروژسترون باهم بزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
راستی من تماس گرفتم گفتن pmcd هست نمی دونم این چیه همونprpهست یا چیز دیگه گفت مراقبت خاصی نمی خواد ف ...

ان شاالله هر چی ک هس پر خیر و برکت باشه برات😍

قربووونت برم عزیزم. الهییی شکر. ان شاالله راه برات هموارتر بشه و بار دلت سبک تر . من انقدددد اینجا ...

اره مخصوصا که من هیچ کس خبر نداره تک و تنها هستم شوهرم هم کم محلی میکنه 

حس میکنم منتظر جواب منفی بشه دعوا راه بندازه بگه تقصیر من 

اصلا به روی خودش نمیاره همش خودش رو سرگرم کارای دیگه میکنه 

وقتی هم اعتراض میکنم میگه خوب چیکار کنم من که دارم می برم و میارمت 

حس میکنم تنهای تنها هستم 

حس میکنم شوهرم دلش نمی خواد جواب مثبت بشه 

اینقدر ذهنش مشغول چیزای متفرقه کرده که اصلا تو راه رفت و برگشت حرف نمیزنه فقط به کاراش داره فکر میکنه 

کارای عقب افتاده ۵ سال پیشم الان گرفته دست داره انجام میده 

انشاالله که هیچی نیست خدا نخواد برگی از درخت نمیفته توکل به خودش بخدا من‌یه خونریزی کردم که فرش و ...

الهییییییی. ممنووونم عزیزم قربووونت برم❤️❤️ اونروز از دکتر پرسیدم اگه خونریزی بیفتم چیکار کنم گف نمیفتی ، بیفتی هم همه هورمونا و داروهات تکمیله نیاز نیس چیزی اضافه کنی برا همین موندم چیکار کنم.

ی ساعت دیگه وقت شیافمه دعا کن با اون بند بیاد.امپولمم چهارشنبه هفته پیش قطع کرد جاش دوفاستون داد.